If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
едно от тах може би би било
да влизам в на хората главите и да видя как те виждат света , вообще как разсъждават ( асоциации , чувства и др.) :roll: :mhehe:
това ми е много любопитно :!:
Deimos-a Е ВЕЛИКА РАБОТА !!!! БРАВО !!!!
И все пак да изявя своят индивидуализъм:
1.Хан Аспарух да не идва на Балканския полуостров и да се обединява със славяните,а да иде примерно на Корейския полуостров и да се обедини с 3-те корейски кралства
2.Да няма ненормални хора по света.
3.Да бъда това,което НАИСТИНА Е УГОДНО НА БОГ!
======
Иначе поздравления и към останалите участници.Някои неща наистина са оригинални-това с влизането в главите,например,хм...
Точно там е работата,ЧЕ ПОНЯКОГА НЕ ЗНАМ КОЕ Е ПРИЕМЛИВО ЗА МЕНЕ,А ТОЙ ЗНАЕ!СЛедователно,това което е приемливо за НЕГО е приемливо за мене!Той е ОСМИСЛЯЩОТО в Битието.Религиозните хора ще ме разберат.
А,ако приемем ,че няма БОГ...Все пак науката още не го е доказала,че има,не го е доказала ,че и няма/нещо за Торзионни полета четох,ама,не е много доказателсвено,поне на този етап/,ТОГАВА бих искал ДА ПОСТИГНА ОПТИМУМА СИ-да бъда такъв,какъвто ще съм максимално полезен на себе си и на Битието.Абе все в този смисъл е... 8)
я да видим аз дали ще позная: едно растение дето в латинска америка му викат Мария Хуана, съвсем женско име ма разните шпрехещи на друг език народи са го окепазили.
Ami ako ne znaete da wi светна:точно от там идва името на туй нещо, 'щото само в женските разстения (то явно е двупололово) има благинка, пък тях ги наричали както вече казах, и гринговците взели че окепазили името. сигурно като се нашмъркат и им се плете езика та за т'ва.
dragunov ако може мен да ме светнеш нещо - гледам ти прякора гледам ти и аватара и все не мога да разбера какво общо има СС-Оберщурмфюрер с руски снайпер. :?
Comment