Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имате три желания.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

dragunov написа
    еми аз искам една нивичка с много "женски".да няма охрана с G-класи и също магазин за хранителни стоки че ще огладнея зверски
    А може ли аз да пожелая след като нивичката се появи цялата пълна само с женски, Драгунов да стане гей. ?

Comment

И после турците ни били спряли правилното развитие!

Comment

:twisted:

едно от тах може би би било
        да влизам в на хората главите и да видя как те виждат света , вообще как разсъждават ( асоциации , чувства и др.) :roll: :mhehe:
        това ми е много любопитно :!:

Comment

Deimos-a Е ВЕЛИКА РАБОТА !!!! БРАВО !!!!
          И все пак да изявя своят индивидуализъм:

1.Хан Аспарух да не идва на Балканския полуостров и да се обединява със славяните,а да иде примерно на Корейския полуостров и да се обедини с 3-те корейски кралства
          2.Да няма ненормални хора по света.
          3.Да бъда това,което НАИСТИНА Е УГОДНО НА БОГ!
          ======
          Иначе поздравления и към останалите участници.Някои неща наистина са оригинални-това с влизането в главите,например,хм...
          Velik Izto4en S1yuz

Comment

TATAR написа
            3.Да бъда това,което НАИСТИНА Е УГОДНО НА БОГ!
            Хъм, доста смело и безразсъдно. Ами ако желанието му се окаже неприемливо за теб лично?
            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Точно там е работата,ЧЕ ПОНЯКОГА НЕ ЗНАМ КОЕ Е ПРИЕМЛИВО ЗА МЕНЕ,А ТОЙ ЗНАЕ!СЛедователно,това което е приемливо за НЕГО е приемливо за мене!Той е ОСМИСЛЯЩОТО в Битието.Религиозните хора ще ме разберат.
              А,ако приемем ,че няма БОГ...Все пак науката още не го е доказала,че има,не го е доказала ,че и няма/нещо за Торзионни полета четох,ама,не е много доказателсвено,поне на този етап/,ТОГАВА бих искал ДА ПОСТИГНА ОПТИМУМА СИ-да бъда такъв,какъвто ще съм максимално полезен на себе си и на Битието.Абе все в този смисъл е... 8)
              Velik Izto4en S1yuz

Comment

TVV написа
                dragunov написа
                еми аз искам една нивичка с много "женски".да няма охрана с G-класи и също магазин за хранителни стоки че ще огладнея зверски
                А може ли аз да пожелая след като нивичката се появи цялата пълна само с женски, Драгунов да стане гей. ?
                аз пък си пожелавам да беше разбрал какво имам предвид под "женски"

Comment

я да видим аз дали ще позная: едно растение дето в латинска америка му викат Мария Хуана, съвсем женско име ма разните шпрехещи на друг език народи са го окепазили.

Comment

А иначе на TVV може моят подпис да му действа заразително и/или вдъхновяващо

Comment

не знам дали точно така му викат в латинска америка ама уцели.

Comment

Ami ako ne znaete da wi светна:точно от там идва името на туй нещо, 'щото само в женските разстения (то явно е двупололово) има благинка, пък тях ги наричали както вече казах, и гринговците взели че окепазили името. сигурно като се нашмъркат и им се плете езика та за т'ва.

Comment

благодаря че ме светна

Comment

dragunov ако може мен да ме светнеш нещо - гледам ти прякора гледам ти и аватара и все не мога да разбера какво общо има СС-Оберщурмфюрер с руски снайпер. :?

Comment

Пък на мене ми хрумна съвсе м логичнотот (но не непременно вярно) че това му е фамиличта на човека.

Comment

Хе-хе-хе
                                По тази логика родителите на Майнщайн са били големи поклонници на Третия райх.
                                Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                                СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                                НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                                СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Working...
                                X