dragunov написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате три желания.
Collapse
X
-
Deimos-a Е ВЕЛИКА РАБОТА !!!! БРАВО !!!!
И все пак да изявя своят индивидуализъм:
1.Хан Аспарух да не идва на Балканския полуостров и да се обединява със славяните,а да иде примерно на Корейския полуостров и да се обедини с 3-те корейски кралства
2.Да няма ненормални хора по света.
3.Да бъда това,което НАИСТИНА Е УГОДНО НА БОГ!
======
Иначе поздравления и към останалите участници.Някои неща наистина са оригинални-това с влизането в главите,например,хм...Velik Izto4en S1yuz
Comment
-
TATAR написа3.Да бъда това,което НАИСТИНА Е УГОДНО НА БОГ!Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Точно там е работата,ЧЕ ПОНЯКОГА НЕ ЗНАМ КОЕ Е ПРИЕМЛИВО ЗА МЕНЕ,А ТОЙ ЗНАЕ!СЛедователно,това което е приемливо за НЕГО е приемливо за мене!Той е ОСМИСЛЯЩОТО в Битието.Религиозните хора ще ме разберат.
А,ако приемем ,че няма БОГ...Все пак науката още не го е доказала,че има,не го е доказала ,че и няма/нещо за Торзионни полета четох,ама,не е много доказателсвено,поне на този етап/,ТОГАВА бих искал ДА ПОСТИГНА ОПТИМУМА СИ-да бъда такъв,какъвто ще съм максимално полезен на себе си и на Битието.Абе все в този смисъл е... 8)Velik Izto4en S1yuz
Comment
-
TVV написаdragunov написаеми аз искам една нивичка с много "женски".да няма охрана с G-класи и също магазин за хранителни стоки че ще огладнея зверски
Comment
Comment