Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имате три желания.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Имате три желания.

Намерили сте вълшебната лампа, търкате я и хоп, от вътре изскача джин.

Имате право на три желания, не може да си пожелаете да имате повече желания, освен това джинът не може да убие никой за вас и не може да накара никой да се влюби във вас. Всичко друго може.

Е?

albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Ти да не си намерил?

Comment

Аз ако намеря тебе ли ще питам какво да си поискам
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

ми знам ли, може да изпаднеш в еуфория и да търсиш безпристрастен съвет

Comment

Ами първо да съм здрав, пък .. после може да изиграем един Индустриализъм на живо .
          По моя преценка съм обективен.

Comment

... За индустриализма може и да не е наживо, но поне да го изиграем.

Sorry Golum! :twisted:
            Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
            СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
            НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
            СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Моите желания са две:

Първо - моята девойка да се върне от Германия, защото ще си умра без нея.

Второ - да съм здрав.

Всичко останало е твърде маловажно или просто е напълно възможно да бъде постигнато и няма смисъл да бъде пожелавано.

Идеята на Империал за тази тема е много готина.

Comment

Сега имам само едно желание: да се преборя с USB картата, другото и сам мога да го направя.

Comment

Imperial Friedrich написа
                  не може да накара никой да се влюби във вас. Всичко друго може.

Е?

Ми тогава нищо няма да си искам
                  Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Това е моят отговор!

еми аз искам една нивичка с много "женски".да няма охрана с G-класи и също магазин за хранителни стоки че ще огладнея зверски

Comment

1. Да издържа през тази учебна година - защото всеки ден ставам в 5:00 часа - преподавам (история, география, съвременен френски език, трудово обучение и час на класния - около 30 часа седмично се събират - ужас!) в едно село до Хисара и пътувам.

2. Да се видя отново с мойто момиче - тя е в Китай - на около 10 000 километра от мен. Една добра причина да бъде там - тя е китайка.

3. Да увеличат учителските заплати - незабавно и несимволично.

Всичко останало бихме могли да си го купим.
                      Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

аууу!не ти завиждам въобще!само ние двамата си знаем как се топаме взаимно-ученик учител в час

Comment

Историк - значи само ние си знаем какво ни е в големите... мъжки.... сърца - моята е на 2000 километра ама и това ми стига. :cry:

Comment

Ми аз веднага го фащам джина за ушите и му заповядват от този миг насетне да ми изпълнява сяко желания, което изрично му посоча да бъде изпълнено 8)

Comment

Ами значи първото което ми идва на ум е да си пожелая "God mode" т.е. да мога да променям реалността както си желая 8) Но понеже не мисля че грандоманските желания влизат в сметката, доста вероятно е да си пожелая някакви такива неща дето да са забавни, защото аз наистина обичам да се забавлявам 8) Например винаги ми се е искало да мога да летя със собствени сили, съвсем просто нещо, дори пилците го могат, но би ми доставило огромно удоволствие... доста често ми се случва да сънувам че мога да летя, всъщност че знам как да летя и усещането е наистина приятно.
                              Абе като се замисля всъщност бих си пожелал само едно нещо - винаги да съм щастлив... това доста пълно изчерпва всичко което евентуално мога да постигна, а и е доста гъвкаво като идея, защото аз съм доста претенциозен и е доста трудно да ми угоди човек, пък и щастието може да е доста разтегливо понятие... и можеби достатъчно време да му се наслаждавам 8)
                              <<..........>>

Comment

Working...
                              X