:artil: моля обърнете внимание на положението в БГ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за групировката skinhead
Collapse
X
-
Не можем да кажем какво мислим скинхедс, понеже цензурата на форума го забранява изрично. Но във всеки случай мислим!
Да живей цензурата :rock: :rock: :rock: :rock:
А иначе моето мнение за тази групировка е заедно с циганите на сапун :stupid: .И двата етноса са достатъчно умствено ограничени :sm100:
Но................Цензура витае тук наоколо.Ако искаш пиши ми ЛС за да обменим рецепти , мнения и немски маршове-имам около 300То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
аре стига бе да не би нещо да съм пропуснал
таз тема не съм я видял
да ви кажа наи добрият ми приятел от училище е скин
та за мене са обикновени хора след изучаването на психиката на приятеля си открих че повечето просто обичат да поглъщат големи количества бира и алкохол и да се бият демек по агресивни са (имам малко опит от севрния парк не са ме били просто пихме) а да не збравя
еб***** също така са доста добри по история на всв
(и отново скоби и тук имам опит тои непрекъснато поправя госпожата по история)
а иначе любима фраза е не циганите на сапун а е бира бои е*** ои
но едно мога да кажа истински скинове във момента няма
поне според горе посоченият субект
прякор на субекта :малкото лъвче от надежда 3
Comment
-
Скинхедс определено имат идеология и цели, за които се борят и далеч не са за игнориране защото по принцип са сериозно и масово движение. Само, че ако фиксираме българските тупани дето се прават на такива и се опитват да приличат на тях, просто нема смисъл да се коментира. Познавам лично доста скинове, но мога да кажа, че едва 2-3-ма от тях са сериозни, знаят за какво се борят и го правят, макар да клонят повече към нацизъм откокото национализъм (изключваме само безмислената агресия, която понякога засяга и невинни жертви - това е почти неизбежно при тях). Но останалите като цяло не правят нищо друго освен да се напиват като свини, да трошат пейките и чешмите по парковете, да досаждат, заплашват и бият останалите хора, да вандалстват по улиците след мачове и да крещят лозунги, които не разбират или не следват. Може ли някой да опровергае това, което всички ние виждаме, че става в днешно време покрай тях?(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
Аха. Радо е прав в случая. Кратко и ясно ^^
Хилядният юзър може да драсне нещо по въпроса
Явно неграмотността във форума значигелно се е повишила щом никой не се сеща да поправи заглавието на темата. Скина явно е бил гладен и пред погледа му са се въртели пирожки
Къде Парабелум видя два етноса? Единият ми убягва.Last edited by Док Холидей; 16-09-2005, 16:16.
Comment
-
Аз също имам доста познати скинове и наисти абсолютно подържам мнението на Warlord то съвпада с моето. Както се вика взе ми думата от устатаКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment