Ми, аз съм му ги чел книгите на В. Сидеров. Отначало ги мислех за свестни, ама после като видях в какъв контекст е всичко, какво представлява форума на оня сайт, поразчетох се да проверя разните факти и ми стана ясно. Сега ми е малко тъпо заради това, което съм считал, но човек се учи докато е жив. При тебе, обаче, гледам не е от незнание,...
Албания, Македония, Молдова, Украйна, Босна и Херцеговина са по-бедни от нас.
Български банки има и те доста агресивно си рекламират продуктите, едвали има държава без банки. Ако имаш предвид банки с български собственици - Централно Кооперативна Банка АД, основният дял е на Химипорт, т.е. ТИМ. Е, не е HSBC,но за България е голяма, всъщност има статистики, но не виждам смисъл да ги търся. Има предприятия, които работят почти само за износ, но и тях не виждам смисъл да ти посочвам. Държавният външен дълг намалява, тебе той те интересува.
Най-добре се вижда от резултата- ние сме най-бедната държава в Европа,няма български банки,няма големи български фирми, нямаме позиции на външния пазар, армията е смешно малка и слаба и т.н. и т.н.Също и външният дълг се увеличава, търговския дефицит е огромен и кой знае какво още.
Български банки има и те доста агресивно си рекламират продуктите, едвали има държава без банки. Ако имаш предвид банки с български собственици - Централно Кооперативна Банка АД, основният дял е на Химипорт, т.е. ТИМ. Е, не е HSBC,но за България е голяма, всъщност има статистики, но не виждам смисъл да ги търся. Има предприятия, които работят почти само за износ, но и тях не виждам смисъл да ти посочвам. Държавният външен дълг намалява, тебе той те интересува.
Comment