Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно "несериозните" теми

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Според мен няма смсъл от отделен подфорум. И съм съгласен с Хана - в крайна сметка идеята на раздел "общи приказки" бе именно тази - да има място за общи разтоварващи теми, всъщност дори това не е мястото за исторически дискусии или въобще за "сериозни" дискусии (да речем, мястото на темата "Възможен ли е вечен мир?" може би е по-скоро в някои от останалите форуми, но пък проблемът е, че нямаме общоисторически форум, т.е., място за въпроси не обвързани с конкретен времеви период или географско място).

Comment

Добре, ще преформулирам мисълта си, всъщност същото което голъм казва - в момента "Общи" е както за социо-политико-културни приказки, за които няма къде другаде, така и за теми за разпускане. Струва ми се, че трябва да се разделят тези два най-общи вида "общи" теми.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

С товасъмнапълно съгласен, но за целта може би трябва не толкова да направим нов форум "Бар" или както ще го назовем, а по-скоро да напарвим нов форум за вяскакъв вид общоисторически, културологични, философски и каквито други въпроси ни хрумнат. Този нов форум няма да има свободата на "Общи приказки", а просто ще е един нов форум от типа на всички останали. А текущите "Общи приказки" ще си останат точно за това, за което ги замислихме поначало - т.е., за разтоварващи теми и въобще за "разреждане на атмосферата" във форума - мисля, че това е нещо необходимо и то именно тук (а не на някакъв друг форум), защото малко или много форумът е някака общонст и следва да има всички черти на такава .

Comment

Вече има форум Общи Дискусии, ще помоля модераторите като си нямат работа да попрехвърлят теми нататък.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Е, то като гледам бая темички си прехвърлил в този раздел, така че не е проблем "празнотата" му . Инак ще трябва да се прехвърли това-онова, няма съмнение.

Comment

Лека-полека, но може би само от новите и евентуално ако нещо от старите има, дето да е интересно
              Че в общи приказки има 22 страници с теми, ей сега погледнах.
              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
              Проект 22.06.1941 г.
              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Да, ще трябва да се архивират повечето, понеже назад има много, които просто няма смисъл да ги има, но пък са останали още от първия форум, та някак си не върви да ги трием.
                albireo написа

Comment

Отклонение по случай "Дамата с еднорога", Тия бродерии са класическия символ на романтичното движение в изкуството от късното средновековие и донякъде могат да се считат (заедно с всички други от тоя тип де) за първите стъпчици към Ренесанса със своите чисто светски сюжети и жизнерадостния си стил.
                  XV mile the sea brode is
                  From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Въпрос

Империал, така форумът е подреден много по-добре, само че защо Приемната, която не е най-посещаваният раздел, е сложена най-отгоре?

Comment

:wall:

Именно защото не е най-посещавания раздел! А от време на време има съощения и теми относно форума, които трябва да се четат, а потребителите предпочитат да ги игнорират.

:grrr:

albireo написа

Comment

Erich Von Manstein написа
                        А какви са тия лигавщини. Някакъв спамерски раздел където ще постваме голи снимки пред които се кокорим в късна доба и изпразваме емоции. Лично аз съм против. Да си ги шеърват на пощата. Няма смисъл толкова да се отпускаме. Има си цели форуми за тая работа. Ей на който му е кеф веднага ми иде на ума един - Paradise-bg.com май беше - да отива и готово. това е военно-исторически форум. това е личното ми мнение дори и да не е искано.

:musik25:

Това ми прилича на Jack the pumpkin` king
                        Не мисля че сме чак толкова прекалили, а и сред цялата форумна управа, в тези точно теми твоите постове са си най- "освободени", така и форумът ви ще се поосвежи малко (по мое мнение). Далеч съм от мисълта за опошлявяване, но така човек се отпуска

Comment

Добре.

Comment

Working...
                          X