Според мен няма смсъл от отделен подфорум. И съм съгласен с Хана - в крайна сметка идеята на раздел "общи приказки" бе именно тази - да има място за общи разтоварващи теми, всъщност дори това не е мястото за исторически дискусии или въобще за "сериозни" дискусии (да речем, мястото на темата "Възможен ли е вечен мир?" може би е по-скоро в някои от останалите форуми, но пък проблемът е, че нямаме общоисторически форум, т.е., място за въпроси не обвързани с конкретен времеви период или географско място).
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно "несериозните" теми
Collapse
X
-
Добре, ще преформулирам мисълта си, всъщност същото което голъм казва - в момента "Общи" е както за социо-политико-културни приказки, за които няма къде другаде, така и за теми за разпускане. Струва ми се, че трябва да се разделят тези два най-общи вида "общи" теми.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
С товасъмнапълно съгласен, но за целта може би трябва не толкова да направим нов форум "Бар" или както ще го назовем, а по-скоро да напарвим нов форум за вяскакъв вид общоисторически, културологични, философски и каквито други въпроси ни хрумнат. Този нов форум няма да има свободата на "Общи приказки", а просто ще е един нов форум от типа на всички останали. А текущите "Общи приказки" ще си останат точно за това, за което ги замислихме поначало - т.е., за разтоварващи теми и въобще за "разреждане на атмосферата" във форума - мисля, че това е нещо необходимо и то именно тук (а не на някакъв друг форум), защото малко или много форумът е някака общонст и следва да има всички черти на такава .
Comment
-
Лека-полека, но може би само от новите и евентуално ако нещо от старите има, дето да е интересно
Че в общи приказки има 22 страници с теми, ей сега погледнах.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Отклонение по случай "Дамата с еднорога", Тия бродерии са класическия символ на романтичното движение в изкуството от късното средновековие и донякъде могат да се считат (заедно с всички други от тоя тип де) за първите стъпчици към Ренесанса със своите чисто светски сюжети и жизнерадостния си стил.XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
:wall:
Именно защото не е най-посещавания раздел! А от време на време има съощения и теми относно форума, които трябва да се четат, а потребителите предпочитат да ги игнорират.
:grrr:
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Гост
Erich Von Manstein написаА какви са тия лигавщини. Някакъв спамерски раздел където ще постваме голи снимки пред които се кокорим в късна доба и изпразваме емоции. Лично аз съм против. Да си ги шеърват на пощата. Няма смисъл толкова да се отпускаме. Има си цели форуми за тая работа. Ей на който му е кеф веднага ми иде на ума един - Paradise-bg.com май беше - да отива и готово. това е военно-исторически форум. това е личното ми мнение дори и да не е искано.
:musik25:
Това ми прилича на Jack the pumpkin` king
Comment
Comment