Елемаг написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разделени от темата за "Хера" мнения
Collapse
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
-
Мога и да разчистя темата. Забавното за мен е обаче, че точно с пост на Елемаг започва изкривяването на спора.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Гост
messire Woland написаМога и да разчистя темата. Забавното за мен е обаче, че точно с пост на Елемаг започва изкривяването на спора.
Comment
-
Елемаг е прав, че ако сте напълно непредубедени трябва да сте критични и към своите пост-ове
Що се отнася до скоростта на реакция при отклоняване на дискусия - реагираме толкова бързо, колкото можем. Впрочем, форумът "Общи приказки" е единственото място, където правилото за пирдържане към темата не е толкова строго.
От как се помня винаги съм гледал на себе си като патриот. И каква информация очакваш да има? Досие с подвизите ли?
Цитат:
Stagon написа
Мислех си че темата е за кораба "Хера", но забелязвам че сте се поотвлекли...
Доколкото знам в такава ситуация е логично пост-овете които не са по темата да се поизтрият , както често е ставало с моите...
При полжение че именно тези които трябва да трият постовете дават тази насока как да стане това? Днес 11:10
Виталий, всички имаме своите недостатъци и пристрастия (колкото и да се опитваме да ги преодолеем). ВЯжното е да избягваме черно-белият подход. Аз се опитвам да го избягвам винаги (и смятам, че общо взето опитите ми са успешни), включително и по темата за Сталин и сталинизма. Опитвам се да видя и положителните и отрицателните старни, а не да хъврлям квалификации, свързани с това кой е "велик" и кой "най-големият злодей". Някак ми е странно да прочета обвинението ти, че всъщност погледът ми е бил черно-бял. Ще се радвам, ако се аргументираш, че да разбера къде греша.Last edited by gollum; 09-03-2005, 14:40.
Comment
-
Гост
Nqmah wpredwid teb, no мисля че ми се е случвало с Империал и Манщайн, особено непосредствено след регистрацията ми Относно триене на постове
Comment
Comment