Съобщение

Collapse
No announcement yet.

разделени от темата за "Хера" мнения

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Елемаг написа
    Не точно. Само тези постове с които съм отговарял на подобни въпроси. Моите постове винаги са били свързани по един или друг начин с основната тема но оспорващите ги обикновенно излизат от темата.
    Извинявай, ама много странно ми се вижда точно ти да го казваш.
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Мога и да разчистя темата. Забавното за мен е обаче, че точно с пост на Елемаг започва изкривяването на спора.
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

messire Woland написа
        Мога и да разчистя темата. Забавното за мен е обаче, че точно с пост на Елемаг започва изкривяването на спора.
        Mersi Wolland. Лека им пръст на момчетата...

Comment

Елемаг е прав, че ако сте напълно непредубедени трябва да сте критични и към своите пост-ове
          Да, именно това се опитвам да правя винаги (и всички от модераторсият екип се опитват да правят). Ако някой чувства, че не съм се справил в конкретен случай, нека ми посочи конкретен пример и ще го обсъдим - така ще можем да се поучим от грешките си и да подобрим модераторското ниво на форума.
          Що се отнася до скоростта на реакция при отклоняване на дискусия - реагираме толкова бързо, колкото можем. Впрочем, форумът "Общи приказки" е единственото място, където правилото за пирдържане към темата не е толкова строго.

От как се помня винаги съм гледал на себе си като патриот. И каква информация очакваш да има? Досие с подвизите ли?
          Ами аз ти написах каква информация очаквам, ти не си отговорил. След като твърдиш, че има някакъв сепцифичен български начин на живот и си негов привърженик, то не ми се струва много трудно да формулираш в няколко изречения в какво точно се състои за теб този "български начин на живот". Или е трудно?

Цитат:
          Stagon написа
          Мислех си че темата е за кораба "Хера", но забелязвам че сте се поотвлекли...
          Доколкото знам в такава ситуация е логично пост-овете които не са по темата да се поизтрият , както често е ставало с моите...

При полжение че именно тези които трябва да трият постовете дават тази насока как да стане това? Днес 11:10
          Забавно обвинение (щеше да е добре и ако имаше нещо вярно в него), но не аз съм човекът, който се опитва да използва вяска дискусия като повод за идеологическа беседа.

Виталий, всички имаме своите недостатъци и пристрастия (колкото и да се опитваме да ги преодолеем). ВЯжното е да избягваме черно-белият подход. Аз се опитвам да го избягвам винаги (и смятам, че общо взето опитите ми са успешни), включително и по темата за Сталин и сталинизма. Опитвам се да видя и положителните и отрицателните старни, а не да хъврлям квалификации, свързани с това кой е "велик" и кой "най-големият злодей". Някак ми е странно да прочета обвинението ти, че всъщност погледът ми е бил черно-бял. Ще се радвам, ако се аргументираш, че да разбера къде греша.
          Last edited by gollum; 09-03-2005, 14:40.

Comment

Nqmah wpredwid teb, no мисля че ми се е случвало с Империал и Манщайн, особено непосредствено след регистрацията ми Относно триене на постове

Comment

Working...
            X