Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Променя ли се към по-добро Българската армия

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

KG125 написа
    "Атлантически изменници" на кое?

Как на кое!? На България естествено! На кой друг могат да изменят?
    НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

А не стига толкова няма да си избиваме и да си казваме пристрастията партийни съюзни и прочие. Точка. Край на политическия спор. Аз го почнах аз го и довършвам. Това беше временен отдушник.

Comment

Абе днес пак прочетох за новите транспортни хеликоптери Puma 450 милиона на вятара... По-добре да бяха модернизирали Ми-17, Ми-24 и Миговете. Парите щяха да стигнат. Ама не, трябва да копуваме за да спонсорираме военното производство на Европа :evil:
        Поне се сетиха за армията
        „Аз, Драгомир, писах.
        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Елемаг написа

Как на кое!? На България естествено! На кой друг могат да изменят?
          ?!

Обаче спираме за политиката.

Към ПИЛОТ:
          "Абе днес пак прочетох за новите транспортни хеликоптери Puma 450 милиона на вятара... По-добре да бяха модернизирали Ми-17, Ми-24 и Миговете. Парите щяха да стигнат. Ама не, трябва да копуваме за да спонсорираме военното производство на Европа
          Поне се сетиха за армията"

Какво им е на "Пумите"? Ми-тата нали израелците ще ги ремонтират? А за МиГовете май ремонта е по-скъп?
          Last edited by ; 06-02-2005, 20:55.

Comment

Според мен не ни трябват Пуми. Според теб защо не сме купили още
            Мита преди 1989? Една ескадрила 17ски и една 24ки са достатъчни. Трябват ни не транспортни хеликоптери, а нови изтребител-бомбадировачи (например Gripen). Сега боината ни авиация е половин (може би са в готовност около 6 самолета) ескадрила МиГ-21 (и гуми за по-малко), половин ескадрила МиГ-29 (великата им модернизация - готови-неготови, без модерно оборудване, стар радар и ракети (особено Р-27) и т. н.) Самолета МиГ-29 не е модернизиран, само отново е в изправност :sm113: иначе е на ниво 1989.
            Говорих с един полковник от ВВС. Имат двеста пилота и 30 самолета :sm186:
            По-добре да бяха спестили парите да купят Грипени, ракети Р-77 и нови радари за ПВО. Има 100001 по-настоящи проблема от Пумите. :sm100:
            „Аз, Драгомир, писах.
            Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Comment

Ремонта може да е по-скъп, ама почти нищо не направиха
              „Аз, Драгомир, писах.

Comment

Да , имаме нужда от нови изтребители. Но предвид задачите на армията , и релефа на страната , определено имаме нужда и от нови транспортни хеликоптери.
                Hannibal ante portas.

Comment

Ще купят и изтребители, де. Ама там с 450 млн. май няма да мине, това е много голям договор. Но не знам дали трябва това да е за сметка на хеликоптерите. Ще дойде време, и Ми-24 ще сменят, я с Тигър, я с друго...

Comment

Working...
                  X