Здравейте предварително се извинявам за егоизма си -> рядко влизам във форума, а като вляза и обикновено искам някаква услуга, но наистина не ми остава никакво време. та, по евентуалната тема (не знам, дали й е тук мястото, а е възможно и да сте я дискутирали, така че да няма никакъв смисъл от нея)...предполагам е ясно за какво става въпрос, но все пак да поясня. замислих се в последно време (накараха ме да се замисля, по-скоро) за възможна дипломна работа и се зачудих, дали пък да не напиша нещо за предполагаем модел, който следват масовите протести и последвалите промени в политическите режими в съответните страни. още не съм го обсъдил със супервайзър, но при всички положения темата ми се струва интересна, дори да не бъде одобрена. та поговорих си с професор Гуугл и той все ме насочва към разни конспиративни сайтове за "Отпор"! принципно винаги съм изключително подозрителен към всякакви конспирации, но тук наистина всичко ми изглежда доста подозрително.
и, как мислите...първо, дали има модел или тези събития са тотално различни? и второ, хммм, абе, дали пък за всичко не са виновни американо-спонсорирани "професионални революционери" )))
и, как мислите...първо, дали има модел или тези събития са тотално различни? и второ, хммм, абе, дали пък за всичко не са виновни американо-спонсорирани "професионални революционери" )))
Comment