А какво и липсва на България сега да бъде един Израел на Балканите .Тия типове винаги са ме кефили. Нищо и никаква държава (като територия и население), но винаги са къртили къде-къде по-големи страни. Египет, Сирия. Както по-горе някои отбеляза: Дипломацията. Съгласен съм. Остава да отбележим че никога сме нямали кадри в тая сфера. Май така ще излезе. В смисъл че от нашите висши учебни заведения не излизат родолюбиви хора. Или не им се дава път към властта?
Това за дипломацията най-вероятно го е написал Han Solo Пич, погледни по-горе. Това че ме кефи Израел. При тях е 100% дипломация. 1-во подкрепа от СССР, след това от САЩ, но въпреки всичко си гледат собствения интерес. Ако не манипулираха големите сили, нямаше да ги има.Те са заобиколени от силни съседи.
За това съм съгласен с тебе.
Това за дипломацията най-вероятно го е написал Han Solo Пич, погледни по-горе. Това че ме кефи Израел. При тях е 100% дипломация. 1-во подкрепа от СССР, след това от САЩ, но въпреки всичко си гледат собствения интерес. Ако не манипулираха големите сили, нямаше да ги има.Те са заобиколени от силни съседи.
За това съм съгласен с тебе.
Comment