Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Любовта към Родината!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

И твоят поглед се забива...!
    Исках чрез любовта към Родината да се намери някакъв начин да се опитаме да се обединим. Въобще не съм очаквал, че омразата ще стане тема на разговор, ако въобще е разговор това. Явно е, че повече мразим, отколкото обичаме.
    :bulgaria: И вълци ще вият на моя гроб, и аз ще изгния, но не като роб!

Comment

Тук си много прав.
      Но все пак виж как ти е формулиран първия пост
      "За да обичаш Родината, трябва ли да мразиш съседите и?
      И при положение, че България едиствена, граничи сама със себе си, трябва ли да мразим всичките?
      И ако ги мразим, кои би трябвало да са най- омразните?
      За мен, това са сърбите!"
      И сега виж колко пъти се среща "мразя" и колко пъти "обичам" Ти директно подлагаш като основа на "обичането" омразата към съседите. А ако това все пак е било замислено само като въпрос, то аз пък и другите ти отговориха, предимно отрицателно, и казаха също защо.

Срам и позор написа
      ХАХХАХА!
      Не вярвам да го мислите това сериозно!
      Как може да се отричете от Български земи! СРАМ И ПОЗОР!
      Минало било! Че нали трябва да си знаеш миналото, за да видиш бъдещето си! А Вие виждам сте си го видяли- обединена Европа! Глупости! Не може да бъде и няма да го бъде! Това е човешка природа! Това е само опит да се даде отпор на Америка. Поне ние го знаем, защото това е като комунизма- всички да сме еднакви. Че кога ще стане това?! Че това е застой, регрес. А природата не го търпи. И затова всеки си иска мястото под слънцето.
      ...
      TVV, искаш ли мир, готви се за война! И 20 век беше преди четири- пет години. И в съвременния свят всичко се развива с главоломни скокове, така че е въпрос на малко време. И западноеврпейците какво толкова са направили, след като всичко е един голям фалш! Фалш, който ще доведе устремно до новата война, която е неибежна! хахахха Най- малкото заради демографския прираст!
      А това са си чисти кръчмарски лозунги, без да искам да те засегна. И ако наистина мислиш така, както стои в тоя пост, а не си просто реагирал пресилено, то няма да е лошо да се аргументираш. Защото така наистина тези ти твърдения звучат несериозно.
      XV mile the sea brode is
      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Темата е за любовта към България, а повечето мнения в нея нямат нищо общо със заглавието. Аз лично не виждам какво общо има любовта към родината с албанците в Македония или с вижданията на някои потребители за глобалното бъдеще на планетата. Понеже някои мнения са очевидно не добре премислени и целта им е по-скоро воденето на някакъв спор заради самия спор, темата я затварям засега.
        Весели Празници на всички.

Comment

Иронията ти в случая не е особено сполучлива. TVV
          Last edited by TVV; 27-12-2004, 20:34.
          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
          [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
          きさまはしんでくださいませんか
          [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Working...
          X