Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се става професионален войник?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

А иначе при какъв стаж се пенсионирват военните? И след като изтече този първи тригодишен договор после когато ти предложат пак да подпишеш договор той за колко години е, пак за 3 г. ли е?
    Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Айде и последните въпроси (май наистина ще бъдат последени ) При медицинските прегледи кои болести или изобщо кое може да те провали да станеш кадрови? И при медицинските прегледи проверяват ли за алергии, питам защото като малък имах алергия към домашен прах но вече съм излекуван ама да не правят проблеми. Могат ли заради белег или стари счупвания (както е в легиона) да не те направят кадрови, не че съм имал счупвания ама да питам.

Comment

Мен единствено могат да ме върнат за честите пневмонии които карам почти всяка зима.Иначе за белези поне в Легиона гърчат много.
        ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Лонги моляте отговори ми на последния въпрос и ти обещавам скоро да не те занимавам пак с въпроси :p

Comment

Лонги пак ти напомням :p отговори ми на този въпрос ако можеш разбира се: При медицинските прегледи кои болести или изобщо кое може да те провали да станеш кадрови? И при медицинските прегледи проверяват ли за алергии, питам защото като малък имах алергия към домашен прах но вече съм излекуван ама да не правят проблеми. Могат ли заради белег или стари счупвания (както е в легиона) да не те направят кадрови, не че съм имал счупвания ама да питам.

Comment

Аз ти предлагам ако си решил сериозно да се пробваш за професионален да наблегнеш на физическите занимания и тестовете за интелигентност.Ако с това ще се занимаваш сериозно и на това ще посветиш живота си висшето можеш да го позанемариш (егати съвета а?! )
              ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Ами наистина съм решил да ставам военен в нашата армия пък ще видим какво ще излезе иначе за висшето съм решил да си го завърша вече ми остават 1.5 г. да уча за бакалавър пък и знае ли човек след такива съкращения в армията не е лошо да си имам едно висше. За физическата подготовка съм напълно съгласен (и скоро мисля да почвам лека полека да тренирам) докато за тестовете за интелигентност едва ли биха ми потрябвали много

Comment

Working...
                X