Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Административни мерки

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Административни мерки

    След многократни изказвания, влизащи в остро противоречие с правилника на форума, повторено в няколко теми, последно в тази, на потребителя Елемаг е наложен едноседмичен бан.
    Както правилно си спомнят някои колеги, за значително по-меки изказвания, но спрямо руснаците, преди време беше прогонен потребителя Килрой, така че, наказанието на Елемаг няма как да е по-малко от 1 седмица. Надявам се, че ще разбере защо му е наложено. В съответната тема е обяснено, а тук ще обобщя още веднъж накратко:
    цитат от т. 1.2 от форумния правилник: "Всеки потребител на форумното пространство се задължава да не го използва за каквато и да е форма на пропаганда на каквато и да е идеология, особено крайна такава, призоваваща към разделение и унижаване/ограничаване на правата на отделни личности или цели социални групи по различни общи белези - включително фашизъм, национал-социализъм, комунизъм, сталинизъм, маоизъм, шовинизъм, краен национализъм, расизъм и др. "
    Или: всеки, който многократно наруши някой текст от правилника и покаже пълно пренебрежение с действията си към идеите, заложени в правилата, ще бъде подложен на същите административни мерки. За едно-две нарушения - как да е, случва се. Обаче тук за съжаление се сблъскваме с едно многократно повторено пренебрежение към правилника, към правото на живот на нации и отделни личности. На мен лично ми се струва, че не може да е толкова трудно някой да се придържа към добрия тон и да ни спестява такъв род човеконенавистнически изказвания. Точно за това банът е от една седмица.
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

    #2
    Потребителят Stagon e лишен от достъп до форума за периода 31.05.2005-01.07.2005 поради серия провинения по т.1.5 от Форумния Правилник, последното от които е целенасочено отправяне на обиди към член на Форумната Управа.

    Искам да припомня на всички, че форумът не е място за размяна на лични нападки.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

    Comment


      #3
      Относно Манщайн:

      Трябваше да пусна бележка по-рано. Манщайн пожела да бъде лишен от достъп до форумите за един месец поради свои лични причини. Тъй като нямах време за козметика, изглежда все едно е бил изгонен, което съвсем не е така. Надявам се, че след един месец ще има възможност да се върне и да продължи изключително важната си дейност.

      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

      Comment

      Working...
      X