Реших да пусна пробно една допълнителна функция на форума и съм обяснил в Ръководството какво представлява.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Авторитет
Collapse
X
-
Гост
абе как точно ми оформихте авторитета мога ли да питам?
Забравили сте едно зелено квадратче там...
!!!
-
А може ли да се намалява...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Системата беше занулена. Решихме всички потребители да започнат начисто, без да има "базов" авторитет за различните групи. Освен това всеки регистриран с над 10 мнения може да гласува "авторитет" на друг. Лимитите са 10 гласа на ден и 20 гласа на различни потребители преди да може да се гласува отново за същия човек.
Разбира се, всеки потребител има различно тегло на гласа си според броя мнения, датата на регистрация и собствения авторитет.
Интересно ми е какво ще излезе.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Гост
-
Аз лично съм против авторитета. Не сме в детската градина, където госпожите раздават черни и червени точки, нито на гладиаторската арена, където публиката вдига палци нагоре и надолу. Който си има авторитет си го има и без светещи квадратчета, който си го няма - най-много да завиди.
Това си е мое мнение де.Last edited by Хана; 29-03-2005, 10:22.
Comment
-
Гост
Erich Von Manstein написаХм не е точно така Stagon
Хубавото тук е че от повечето от вас (особено Голъм и Матросов, но не само), може да се научи много и аз затова съм тук. А вчера като видях какъв мизерник съм откъм авторитет ми стана малко смешно, знаеш ли
Изобщо всички тези чинове, статуси и т.н. на мен ми говорят най-вече за избиване на комплекси. Много ме накефи когато Парабелум снощи каза: значи аз съм с крайно десни убеждения обаче няма какво да се плюем. Много правилно. Само факти, въпроси и обяснения. Останалото е плява и ДРЕБНАВО важничене. Ако някой смята че като е от форумната управа и т.н. на ЛЮБИМИЯ МИ (да не кажа единствения) форум се е издигнал кой знае колко в очите ми е много в грешка. Хана правилно каза че това си е детска градина. Дори и Фелдмаршал да станеш (айде не го взимай лично, говоря по принцип), с авторитет 500 (ако има), а за мен да има специален ранг "мизерник", с авторитет -1. Нещата извън този форум ще са си пак същите. И единствения ефект е че ще спра да поствам и само ще си чета. И не вярвам да съм само аз, знаеш ли? За свободата на словото не ми се приказва - Кога е бил изтрит пост на някой с десни убеждения - Нъцки!!! Аз съм безпартиен (Нито съм го видял Кремъл , нито пък ми е интересно да го видя), но обичам да знам кое как е било. Останалото е загуба на време, както и може би целия този пост, дето ТИ го пиша, надявайки се че току-виж съм почувствал събратята си съфорумници малко по-близки. :mike:
Comment
-
Erich Von Manstein написаХм не е точно така Stagon
Comment
-
Гост
Gaden Gogi написаНапротив, обезмисля го, просто тежестта на един глас намалява главоломно (малко статистика) и практически няма да се отрази по никакъв начи. А уж би трябвало, 'щото какъв е смисълът да давам :tdown вот на някой от форумната управа който влиза в "моя" тема заявява че нищо не разбира но въпреки това постановява че аз съм в грешка с фактологията. Е та за това заслужава :tdown ама каква е файдата като по никакъв начин няма да му се отрази :sm186:
Comment
-
А уж би трябвало, 'щото какъв е смисълът да давам :tdown вот на някой от форумната управа който влиза в "моя" тема заявява че нищо не разбира но въпреки това постановява че аз съм в грешка с фактологията. Е та за това заслужава :tdown ама каква е файдата като по никакъв начин няма да му се отрази :sm186:Last edited by gollum; 29-03-2005, 14:06.
Comment
-
Бре какво толкова се разпенявихте Империал спомена вече, че това си е само експеримент, ако толкова сте против може да се махне.
Идеята, според мен, е не ние да си даваме по някакви си зелени квадратчета там дет никой не го е грижа за тях, а те да служат като ориентация за новопостъпили/незапознати потребители. Защото има доволно голяма бройка ученици/заинтересовани/минали случайно, които преглеждат набързо темите, евентуално дори търсейки някакви данни за доклад или тема, и за тях би било полезно да имат един такъв бърз ориентир - аха този пост може да се взима насериозно. В тази линия авторитета е оценката на всички редовни потребители за "надежността" на даден човек за използване от новопостъпилите/нередовните потребители. Та отностно "избиването на комплекси" мисля ви убягва, че форумът се разраства страшно и вече не сме само шепа хора, които се знаят отдавна и съответно имат донякъде изградена представа кой кой е А трябва да се мисли и за другите.
В по-далечен план може да се гледа на това и като на сумарната преценка на една група интелигентни и умерени хора (ред. потреб. ). Същеврененно ми се струва, че трябва да гласуваме това чудо само по отношение на "съществените" постове на даден човек - изложения, данни, анализи, факти. В никакъв случай не трябва да се гласува според "верски" фактори - емоции, лични кавги/разбирателства, идеологии. Поне аз ще постъпвам така.XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Гост
Comment