Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Авторитет

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Авторитет

Реших да пусна пробно една допълнителна функция на форума и съм обяснил в Ръководството какво представлява.

albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

абе как точно ми оформихте авторитета мога ли да питам?
    Забравили сте едно зелено квадратче там...
    !!!

Comment

Има някакъв бъг в система та ви. Или пък мога сам да гласувам за увеличавам авторитета си?
      НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Сам не можеш да си даваш точки.

Ще трябва да въведа обяснение в ръководството кое квадратче какво значи.
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

А може ли да се намалява
          ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

В специални случаи...

Може би ще има промени в системата, все пак още си експериментираме.
            Last edited by Imperial; 29-03-2005, 02:12.
            albireo написа

Comment

Системата беше занулена. Решихме всички потребители да започнат начисто, без да има "базов" авторитет за различните групи. Освен това всеки регистриран с над 10 мнения може да гласува "авторитет" на друг. Лимитите са 10 гласа на ден и 20 гласа на различни потребители преди да може да се гласува отново за същия човек.

Разбира се, всеки потребител има различно тегло на гласа си според броя мнения, датата на регистрация и собствения авторитет.

Интересно ми е какво ще излезе.
              albireo написа

Comment

Това с броя мнения обезмисля цялото гласуване

Comment

Аз лично съм против авторитета. Не сме в детската градина, където госпожите раздават черни и червени точки, нито на гладиаторската арена, където публиката вдига палци нагоре и надолу. Който си има авторитет си го има и без светещи квадратчета, който си го няма - най-много да завиди.
                  Това си е мое мнение де.
                  Last edited by Хана; 29-03-2005, 10:22.

Comment

Erich Von Manstein написа
                    Хм не е точно така Stagon
                    значи Манщайн - СУПЕРМОДЕРАТОРЕ , виж аз как ги усещам нещата. Считам че съм доста над средното ниво, айде да не се самоизтъкваме. Имам си безпартийни убеждения, но на моменти май криввам наляво. Обаче съм готин и темите с жените просто ме отпускат преди поредния task. Това е ЕДИНСТВЕНИЯ форум, в който пиша и ми е всякога неприятно да видя мое мнение изтрито или пък да участвам в дребни заяждания за дреболии.
                    Хубавото тук е че от повечето от вас (особено Голъм и Матросов, но не само), може да се научи много и аз затова съм тук. А вчера като видях какъв мизерник съм откъм авторитет ми стана малко смешно, знаеш ли
                    Изобщо всички тези чинове, статуси и т.н. на мен ми говорят най-вече за избиване на комплекси. Много ме накефи когато Парабелум снощи каза: значи аз съм с крайно десни убеждения обаче няма какво да се плюем. Много правилно. Само факти, въпроси и обяснения. Останалото е плява и ДРЕБНАВО важничене. Ако някой смята че като е от форумната управа и т.н. на ЛЮБИМИЯ МИ (да не кажа единствения) форум се е издигнал кой знае колко в очите ми е много в грешка. Хана правилно каза че това си е детска градина. Дори и Фелдмаршал да станеш (айде не го взимай лично, говоря по принцип), с авторитет 500 (ако има), а за мен да има специален ранг "мизерник", с авторитет -1. Нещата извън този форум ще са си пак същите. И единствения ефект е че ще спра да поствам и само ще си чета. И не вярвам да съм само аз, знаеш ли? За свободата на словото не ми се приказва - Кога е бил изтрит пост на някой с десни убеждения - Нъцки!!! Аз съм безпартиен (Нито съм го видял Кремъл , нито пък ми е интересно да го видя), но обичам да знам кое как е било. Останалото е загуба на време, както и може би целия този пост, дето ТИ го пиша, надявайки се че току-виж съм почувствал събратята си съфорумници малко по-близки. :mike:

Comment

Erich Von Manstein написа
                      Хм не е точно така Stagon
                      Напротив, обезмисля го, просто тежестта на един глас намалява главоломно (малко статистика) и практически няма да се отрази по никакъв начи. А уж би трябвало, 'щото какъв е смисълът да давам :tdown вот на някой от форумната управа който влиза в "моя" тема заявява че нищо не разбира но въпреки това постановява че аз съм в грешка с фактологията. Е та за това заслужава :tdown ама каква е файдата като по никакъв начин няма да му се отрази :sm186:

Comment

Gaden Gogi написа
                        Напротив, обезмисля го, просто тежестта на един глас намалява главоломно (малко статистика) и практически няма да се отрази по никакъв начи. А уж би трябвало, 'щото какъв е смисълът да давам :tdown вот на някой от форумната управа който влиза в "моя" тема заявява че нищо не разбира но въпреки това постановява че аз съм в грешка с фактологията. Е та за това заслужава :tdown ама каква е файдата като по никакъв начин няма да му се отрази :sm186:
                        Именно. Много вярно. А как точно беше избран авторитетът преди това? И според коя логика имаше хора от форумната управа с 10 пъти по-голям авторите от моя? Или пък , кое кара някой от форумната управа да смята че мнението му (неподсилено с доказателства) е с по-голяма тежест от моето? Ехо-о-о-о. :stupid:

Comment

А уж би трябвало, 'щото какъв е смисълът да давам :tdown вот на някой от форумната управа който влиза в "моя" тема заявява че нищо не разбира но въпреки това постановява че аз съм в грешка с фактологията. Е та за това заслужава :tdown ама каква е файдата като по никакъв начин няма да му се отрази :sm186:
                          Не знам някъде някой да е бил спиран да аргументира своя позиция или да е бил модериран в подобен случай. Което всъщност е достатъчно за да защитиш това, което си изложил или за да обориш този, който според теб не е прав със съответното си мнение в съответната тема. Така че тук "авторитета" няма много общо.
                          Last edited by gollum; 29-03-2005, 14:06.

Comment

Бре какво толкова се разпенявихте Империал спомена вече, че това си е само експеримент, ако толкова сте против може да се махне.
                            Идеята, според мен, е не ние да си даваме по някакви си зелени квадратчета там дет никой не го е грижа за тях, а те да служат като ориентация за новопостъпили/незапознати потребители. Защото има доволно голяма бройка ученици/заинтересовани/минали случайно, които преглеждат набързо темите, евентуално дори търсейки някакви данни за доклад или тема, и за тях би било полезно да имат един такъв бърз ориентир - аха този пост може да се взима насериозно. В тази линия авторитета е оценката на всички редовни потребители за "надежността" на даден човек за използване от новопостъпилите/нередовните потребители. Та отностно "избиването на комплекси" мисля ви убягва, че форумът се разраства страшно и вече не сме само шепа хора, които се знаят отдавна и съответно имат донякъде изградена представа кой кой е А трябва да се мисли и за другите.
                            В по-далечен план може да се гледа на това и като на сумарната преценка на една група интелигентни и умерени хора (ред. потреб. ). Същеврененно ми се струва, че трябва да гласуваме това чудо само по отношение на "съществените" постове на даден човек - изложения, данни, анализи, факти. В никакъв случай не трябва да се гласува според "верски" фактори - емоции, лични кавги/разбирателства, идеологии. Поне аз ще постъпвам така.
                            XV mile the sea brode is
                            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Това е несериозно мисля

Comment

Working...
                              X