If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"...защото езикът на селянина му е даден, не за да плещи, а за да лиже ботуша на господаря...и ако той не лиже този ботуш, който трябва, този език следва да бъде изтръгнат....
Има ли начин да се промени фонът на страницата? Търсих настройки на схема на изобразяване (каквито има в други системи, например в phpBB), но не можах да намеря. Проблемът ми е, че този градиент на сивото в лявата част на екрана по много гаден начин затъмнява първите няколко символа от мненията. Да не говорим, че всеки път ми се струва, че мониторът ми е мръсен. На всичкото отгоре сега, като се загледах, установих, че при различни изгледи този градиент има различни размери - което пък е съвсем объркващо.
Та ако не мога само аз да си променя фона, дали не е възможно да се промени на целия форум към нещо едноцветно и равномерно? Да не си помислите, че съм нахален - няма такова нещо!
================================================== Това трябваше да бъдат две мнения. Но понеже бяха пуснати едно след друго, системата ги сля автоматично. Което не беше точно моето желание.
==================================================
Не знам дали това се отнася и за мен с проблемите за невъзможност за виждане на списъка на потребителите и на профила на потребител. Тъй като се казва "всеки", предполагам, че е и за мен.
Преди да пусна "оплакването" си, прочетох правилника в частта му за списъка на потребителите. Там пише, че право да го виждат имат само някои "заслужили" потребители. Затова съм споменал в първоначалното си мнение, че може би "това е нарочно". Но никъде не видях да пише, че не може да се гледа профилът на потребител. Имам някакви спомени, че потребителят можеше да задава в своя профил каква част от него да бъде публично достъпна. Но понеже не видях такова нещо в настройките на своя профил, вероятно съм се объркал. Следователно проблемът остава - не мога да видя профила на произволно избран потребител.
Не че това е особено важно - нямам кой знае каква необходимост от това. Но все пак понякога ми се налага.
А като ще си препоръчваме да се чете правилникът - да препоръчам и аз на форумната управа да го прочете и да го обнови тук-там. Например в раздела, описващ структурата на форума. Или пък в раздела за правилата (май там беше), където се обяснява, че форумът е сравнително млад.
Last edited by bsb; 03-04-2005, 10:54.
Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
Ръководството беше пуснато преди да настъпят някои изменения във форума, пише си че е в процес на разработка и няма смисъл да се обновява преди да завърша промените във форума.
В съседна тема обещах, че ще има възможност за избор на различни схеми, но не мога да се ангажирам със срокове.
А форумът е сравнително млад, едва двегодишен. Ако си посещавал редовно форум с поне 5-6 годишна история, ще знаеш разликата между сравнително млад и улегнал форум.
Профилите ще бъдат недостъпни докато не намеря начин за по-гъвкав контрол над информацията в тях. Съображенията за това не смятам да обсъждам.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Има ли начин да се промени фонът на страницата? Търсих настройки на схема на изобразяване (каквито има в други системи, например в phpBB), но не можах да намеря. Проблемът ми е, че този градиент на сивото в лявата част на екрана по много гаден начин затъмнява първите няколко символа от мненията. Да не говорим, че всеки път ми се струва, че мониторът ми е мръсен. На всичкото отгоре сега, като се загледах, установих, че при различни изгледи този градиент има различни размери - което пък е съвсем объркващо.
Та ако не мога само аз да си променя фона, дали не е възможно да се промени на целия форум към нещо едноцветно и равномерно? Да не си помислите, че съм нахален - няма такова нещо!
Радвам се , че не само аз споделям това мнение. :tup:
Разбира се , в случая е важно , че все пак вариантите с алтернативен фон (най-вече старият сив) ще бъдат достъпни след време , а не толкова кога ще стане това. Всички си имаме ангажименти , и трябва да се съобразяваме с това.
Comment