If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има някакъв проблем в форума днес! Не мога да си видя профила. Не мога да видя активни потребители или нечий друг профил!
Изглежда има някакъв проблем в настройките!
Аз пък имам друг проблем. Докато пиша отговори, не ми се превклю4ват Bulgarian Phonetic и BDS. Остава вклю4ена само Bulgarian Phonetic.
P.S. Имам същият проблем като Елемаг
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Iskam da si smenq potrebitelskoto ime ot "stagon" na "Stagon", obache ne moga da go namerq po potrebitelskite nastroiki. Nqkoi moje li da dade sywet, pls?
Имам два проблема, които най-вероятно са свързани.
След като вляза с потребителското си име, щракам върху връзката "Списък с потребители" от менюто в горната част на екрана. Но вместо списък получавам съобщение, че нямам права за тази операция.
Викам си, добре, това е нарочно. След това щракам върху името на произволен потребител, за да видя неговия "публичен профил" - и получавам същото съобщение, нямам права.
Windows XP Pro SP2. Използвам Opera 7.54 с разрешение cookies за forum.boinaslava.net. Същия експеримент направих и с вградения IE (мързи ме да търся кой вариант на 6.0 е), където не са пипани настройки за cookies - или по-точно аз не си спомням - и ефектът беше също толкова, хм, разочароващ.
Хм, странно, такова пък нещо... Мяза на проблем с кукитата (при мен например пък като вляза първо в форума и виждам новите теми, но в момента в който вляза в някоя подтема и всички биват отбелязани като прочетени ), но ще предам и на отговарящия по настройките да провери кое как.
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Имам два проблема, които най-вероятно са свързани.
След като вляза с потребителското си име, щракам върху връзката "Списък с потребители" от менюто в горната част на екрана. Но вместо списък получавам съобщение, че нямам права за тази операция.
Викам си, добре, това е нарочно. След това щракам върху името на произволен потребител, за да видя неговия "публичен профил" - и получавам същото съобщение, нямам права.
Windows XP Pro SP2. Използвам Opera 7.54 с разрешение cookies за forum.boinaslava.net. Същия експеримент направих и с вградения IE (мързи ме да търся кой вариант на 6.0 е), където не са пипани настройки за cookies - или по-точно аз не си спомням - и ефектът беше също толкова, хм, разочароващ.
Абсолютно същият проблем се наблюдава и при мен...
Как да изтрия мое мнение? Пробвам с редактиране, но ми се казва, че трябва да запазя поне 1 знак в постинга...
"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque." Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Преди можеше - вече не. Сега да трият мнения могат само модераторите.
Честно казано, нямах идея че е така. Не ми изглежда много логично, но може би става въпрос за някаква особеност на самата форумна система... ТЪй или инак, ако някой желае да си изстрие собстевно мнение - да ми изпрати ЛС с информация за това къде е мнението и кое е (пореден номер на поста).
За проблемът на Albireo и Bsb ще трябва да видим какво ще кажат администраторите.
Да разбирам ли че никой не поглежда лентата с менюта горе, където то стои на централно място?... :shrug:
Напротив, прочетох Форумния правилник, но в него не се споменава нищо за изтриване на собствени мнения. Говори се единствено за тяхната промяна, което доведе и до въпроса ми.
"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque." Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment