Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво смятате за форумното управление

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Какво смятате за форумното управление

Дайте мнението си (моля ИГЩ да не гласува).

:imperial:
    26
    Äà æèâåå Èìïåðàòîðà!
    50.00%
    13
    Îäîáðÿâàì âñÿêî ðåøåíèå
    11.54%
    3
    Èìàì äðåáíè âúçðàæåíèÿ
    23.08%
    6
    Èìàì ãîëåìè âúçðàæåíèÿ
    3.85%
    1
    Íåäîñòàòú÷íî ñòðèêòíî
    7.69%
    2
    Òâúðäå ñòðèêòíî
    0.00%
    0
    Íÿìàì ìíåíèå
    3.85%
    1
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Лошо няма!
    Ще го бъде!
    :bulgaria: И вълци ще вият на моя гроб, и аз ще изгния, но не като роб!

Comment

А откога чакам такава тема, е сега започнаха бунтовете... Братя на оръжие, да се опълчим на тиранията на един болен и самопровъзгласил се император :fire: :fire: :fire: :hanged:

Ако си говорим сериозно, това е форумът с най-правилно администриране/модериране от всички на които съм попадал, нито има своеволия от власт имащите( ) нитопрекалена толерантност към простотиите, то май това остана единствения форум в който все още пиша, другите забиха към една от двете крайности :not:
      <<..........>>

Comment

Deimos написа
        А откога чакам такава тема, е сега започнаха бунтовете... Братя на оръжие, да се опълчим на тиранията на един болен и самопровъзгласил се император :fire: :fire: :fire: :hanged:
        :icon_bann

Deimos написа

Ако си говорим сериозно, това е форумът с най-правилно администриране/модериране от всички на които съм попадал, нито има своеволия от власт имащите( ) нитопрекалена толерантност към простотиите, то май това остана единствения форум в който все още пиша, другите забиха към една от двете крайности :not:
        Ааа... :streichel

albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз не съм забелязал много намеси и считам, че това е идеята, така че не виждам проблем.
          По моя преценка съм обективен.

Comment

Я веднага да си признае кой е гласувал с "недостатъчно стриктно" да му натрием малко сол на главата! :damnyou: :twak: :sm202: :nut:

Забелязахте ли обаче колко побойнически емотикончета е наслагал Империал?
            XV mile the sea brode is
            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Ами затяга контролаЛека полека се превръща в тиранин.Ама ние непокорните не спим.Само чакаме повод да направим метеж!Началници не може да спите спокойно!Араслан Дебне
              ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

АЗ гласувах с "недостатъчно стриктно" защо?

Comment

Ти ни кажи?Аз своеволия не виждам задушават се в зародиш
                  ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Хе базик бре, кефех се на новите бойни 'кончета
                    XV mile the sea brode is

Comment

Лелееее, ма те двама станали!!! Аргх! Имп, има ли начин да открием кои са тия двамцата (а то Лонганлон си призна) и да предприемем спрямо тях особено стриктни мерки, даже и без причина (повод ще си намерим, той лесно се намира )
                      XV mile the sea brode is

Comment

Хех. Има ли начин каза.

Администраторът има достъп до цялата форумна информация

:imperial:.
                        albireo написа

Comment

Виж ти виж ти... интересно разпределение на гласовете
                          may the Force be with you

Comment

А защо тези, които имат дребни възражения, не си ги изкажат? Ако не публично, то поне по Л.С.
                            albireo написа

Comment

Imperial Friedrich написа
                              А защо тези, които имат дребни възражения, не си ги изкажат? Ако не публично, то поне по Л.С.
                              Аз друго съм гласувал, но ето ти едно възражение: пиша отговор в темат за японската авиaция, отговорът е така направен че по никакъв начин да не може да се интерпретира като заяждане или спам.Въпреки това обаче се е намерила старателна душа (със странни подбуди) която да затрие въпросният пост.
                              Last edited by Gaden Gogi; 10-12-2004, 12:23.

Comment

Working...
                              X