Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво смятате за форумното управление

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Кога е бил затрит твой пост там?
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Че от къде да знам, сутринта го писах, след 8,30 , а в 11 вече го нямаше.

Comment

Явно ще трябва да се разбере кой го е затрил (и защо). А пазиш ли самият пост - имам предвид като текст?

Comment

постът беше старателно подбран цитат (за да отговаря на горните условия) и ако се напна може и пак да го намеря, но не виждам смисъл. Питането беше принципно.

Comment

Ок, именно това ми е идеята - да се разбере кой и защо, тъй като тук опираме в принципен въпрос.

Comment

Аз прегледах темата и там няма изтрити постове. По принцип след изтриване на пост остава следа, а там нямаше такава.
              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
              Проект 22.06.1941 г.
              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Гоги, прегледах модераторските логове, няма такова нещо, нищо не е трито от темата.... :sm186: А не може да са фалшифицирани, само аз имам достъп до тях.

Да не би да си натиснал "Предварителен преглед" и да си помислил че си пуснал поста?
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

E nqma znaчение.

Comment

Много е добър!
                    Всеотдаен, фанатизиран до обсебеност (в добрия смисъл на думата), обладан от маниакален стремеж към съвършенство!
                    Слава на Императора!
                    Si vis pacem - para bellum!

Comment

Ти за медалче ли...
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Не бе, съвсем сериозно го казвам!
                        Къде ли не съм надзъртал из тоя пусти Интернет - но еднолично мероприятие с такъв размах и такова високо качество много рядко съм виждал!!
                        Si vis pacem - para bellum!

Comment

Ей много сме малко хъшовете които подкопават властта тука бе всички :nworthy: Ще трябва малко пропаганда
                          ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Hauptmann написа
                            Не бе, съвсем сериозно го казвам!
                            Къде ли не съм надзъртал из тоя пусти Интернет - но еднолично мероприятие с такъв размах и такова високо качество много рядко съм виждал!!
                            :streichel

Все пак мероприятието съвсем не е еднолично, по разните сайтове на портала я колко хора работят, да не говорим колко още биха желали да се включат. Моята дейност разбира се е централна, :love63:но без всички други сериозни ентусиасти нямаше да има никакъв смисъл

Така че "Бойна Слава" си е едно колективно начинание и всички допринасящи заслужават големи похвали.
                            albireo написа

Comment

Imperial Friedrich написа
                              А защо тези, които имат дребни възражения, не си ги изкажат? Ако не публично, то поне по Л.С.
                              Е аз не крия че съм от тия дето имат възражения... и например едното е че попаднах на няколко случая на двоен стандарт, което оставя неприятен вкус в устата
                              may the Force be with you

Comment

И по-конкретно?
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X