Кога е бил затрит твой пост там?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво смятате за форумното управление
Collapse
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
-
Аз прегледах темата и там няма изтрити постове. По принцип след изтриване на пост остава следа, а там нямаше такава.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Гоги, прегледах модераторските логове, няма такова нещо, нищо не е трито от темата.... :sm186: А не може да са фалшифицирани, само аз имам достъп до тях.
Да не би да си натиснал "Предварителен преглед" и да си помислил че си пуснал поста?albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Ей много сме малко хъшовете които подкопават властта тука бе всички :nworthy: Ще трябва малко пропаганда...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Hauptmann написаНе бе, съвсем сериозно го казвам!
Къде ли не съм надзъртал из тоя пусти Интернет - но еднолично мероприятие с такъв размах и такова високо качество много рядко съм виждал!!
Все пак мероприятието съвсем не е еднолично, по разните сайтове на портала я колко хора работят, да не говорим колко още биха желали да се включат. Моята дейност разбира се е централна, :love63:но без всички други сериозни ентусиасти нямаше да има никакъв смисъл
Така че "Бойна Слава" си е едно колективно начинание и всички допринасящи заслужават големи похвали.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial Friedrich написаА защо тези, които имат дребни възражения, не си ги изкажат? Ако не публично, то поне по Л.С.
may the Force be with you
Comment
Comment