Разликата е огромна особенно като се има в предвид, че това хората ще го наричат музея на фашистите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Музей Бойна Слава
Collapse
X
-
наш музей?ам как като сме от различни градове и държави?идеята е разкошна ама на практика не виждам как ще се осъществи... :o...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Парабелум е прав. Не знам откъде е произтекло това недоразумение...
Преди време някакви момиченца като стана въпрос за Бойна Слава реагираха - ААА вие там сте фашисти всякакви такива и изсипаха няколко чувала с глупости. Хората почнаха да ме нарочват за фашист заради превеждането на биографии... И ми пошушват - Абе ти се занимавай обаче не казвай на никого... И въобще с толкова предръсъдъци трябва да се сблъскамл с толкова коне с капаци... Ако се пиша в 99 % от форумите с ник PI4_17_SF ще ме приемат по-нормално отколкото Ерих фон Манщайн.
Лошо... лошо...
Comment
-
Айде, айде.Положението не е чак толкова опасно. Който както иска така да ни нарича. Ще спомена само, че ние тук за година и половина направихме доста неща. Че човек като се замисли, вече доста хора в България ни знаят.това, че ни наричат "фашисти" означава , че поне един път са влизали в сайта ни и са чели нещо. Това означава много! Лека-полека ставаме известни.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Re: за филма
Политкомиссар написаaraslan написанаш музей?ам как като сме от различни градове и държави?идеята е разкошна ама на практика не виждам как ще се осъществи... :oТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment