If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
наш музей?ам как като сме от различни градове и държави?идеята е разкошна ама на практика не виждам как ще се осъществи... :o
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Парабелум е прав. Не знам откъде е произтекло това недоразумение...
Преди време някакви момиченца като стана въпрос за Бойна Слава реагираха - ААА вие там сте фашисти всякакви такива и изсипаха няколко чувала с глупости. Хората почнаха да ме нарочват за фашист заради превеждането на биографии... И ми пошушват - Абе ти се занимавай обаче не казвай на никого... И въобще с толкова предръсъдъци трябва да се сблъскамл с толкова коне с капаци... Ако се пиша в 99 % от форумите с ник PI4_17_SF ще ме приемат по-нормално отколкото Ерих фон Манщайн.
Лошо... лошо...
Айде, айде.Положението не е чак толкова опасно. Който както иска така да ни нарича. Ще спомена само, че ние тук за година и половина направихме доста неща. Че човек като се замисли, вече доста хора в България ни знаят.това, че ни наричат "фашисти" означава , че поне един път са влизали в сайта ни и са чели нещо. Това означава много! Лека-полека ставаме известни.
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment