Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вижте съседите къде стигнаха
Collapse
X
-
Всъщност напълно сериозно. Първо видях че темата е в "Общи приказки" и това ме наведе на тази мисъл. Рекох си че тук се обсъжда тактиката на Ото Рехагел и ще се прави разбор на мача и изведнъж като гръм от ясно небе виждам
romania, rumania, war, army, organization, battle, map, stalingrad, weapon, gun, general, photo, movie
и ми стана ясно. Хехе
Comment
-
Сайта е невероятен. Време е и ние да покажем на света нещичко за нас. Стига сме се псували, викали и прочие. Ако всички ние се хванем задружно-всеки да понапише нещо, за няколко месеца ще станем Институция с която ще се съобразяват всички останали-от другите форуми имам в предвидТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Ами аз ви казвам - да направим голям раздел където да се разпределят статиите от енциклопедията. После в раздела да се направят теми където да се слагат разпределените теми. Там "комисията" ще приема или ще си казва възраженията. Въпрсът е да се направи раздела и да се разпределят нещата за да може лека полека да започне работата.
Лично мен така ме устройва по-добре защото другата година съм 12 клас и няма да имам време да гледам форума въобще.
Така че хайде да действаме! [/i]
Comment
Comment