Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вижте съседите къде стигнаха

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Вижте съседите къде стигнаха

romania, rumania, war, army, organization, battle, map, stalingrad, weapon, gun, general, photo, movie

бравос бравос
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Това трябва да иде към Връзки

(Аз като видях името на темата си помислих че става въпрос за победата над Гърция над Франция снощи. )

Comment

ха, сериозно??? :tup: :tup:
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Всъщност напълно сериозно. Първо видях че темата е в "Общи приказки" и това ме наведе на тази мисъл. Рекох си че тук се обсъжда тактиката на Ото Рехагел и ще се прави разбор на мача и изведнъж като гръм от ясно небе виждам

romania, rumania, war, army, organization, battle, map, stalingrad, weapon, gun, general, photo, movie

и ми стана ясно. Хехе

Comment

аз за победата викам
          albireo написа

Comment

този румънския е от миналата година, аз го бях постнал преди седмица, ха ма ха, виж във военното изкуство, и докво са стигнали, сигурно с пари от НАТО, или нещо подоно, румънски ветерани в Австралия....

Comment

Е, защо смяташ че е с чужди пари?
              albireo написа

Comment

Не говоря за парите, а за проекта, подобен тип неща се правят не заради интереса на някого, а за отчитане на пари, може да е примерн за обновяване на военно-историческия музей, видя ли видео материалите?

Comment

Сайта е невероятен. Време е и ние да покажем на света нещичко за нас. Стига сме се псували, викали и прочие. Ако всички ние се хванем задружно-всеки да понапише нещо, за няколко месеца ще станем Институция с която ще се съобразяват всички останали-от другите форуми имам в предвид
                  То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ами аз ви казвам - да направим голям раздел където да се разпределят статиите от енциклопедията. После в раздела да се направят теми където да се слагат разпределените теми. Там "комисията" ще приема или ще си казва възраженията. Въпрсът е да се направи раздела и да се разпределят нещата за да може лека полека да започне работата.
                    Лично мен така ме устройва по-добре защото другата година съм 12 клас и няма да имам време да гледам форума въобще.

Така че хайде да действаме! [/i]

Comment

хм, при мен последната година в гимназията беше най-заспала
                      albireo написа

Comment

На членовете на императорското семейство винаги им е било лесно. С личния възпитател... ех и аз така мога!

Но по същество - Империал какво мислиш за идеята за раздела и разпределянето?

Comment

ами май ще трябва
                          albireo написа

Comment

А сега по същество - виждате ли докъде стигнаха съседите?!

Comment

Подкрепям фелдмаршала с четирите си крайника и... 88 мм ми FLAK
                              Хайде да правим вече раздели, срокове, проекти, Генералния щаб да дава указания!!!

Comment

Working...
                              X