Съобщение

Collapse
No announcement yet.

нов форумен раздел? а медали?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ъмм донякъде ) но орденът би следвало да е по-сериозен, докато тия медали според мен ще са полусериозни. Т.е. ще има както сериозни, така и весели
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

И току виж носителите на ордена ги има в следващия каталог на български ордени и медали! А дано!

Comment

Понеже ордените и медалите ще са доста, аз предлагам да има в личните данни на всеки потребител място където да са изобразени. Просто много претрупано ще стане с аватара и медалите барабар. Защо медалите да бъдат полусериозни? Дайте да си ги направим сериозни. Нищо не ни пречи да ги изкопираме. Ама сега да не се втурнете за рицарски кръстове? Аз предлагами нашите ордени и медали от преди 9-ти да ги изкопираме. Какво ще кажете?
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Е трябва просто да има един два за спам, за макс глупости на мин място и подобни...
          Иначе не си е работа
          XV mile the sea brode is
          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

е не може така. Трябва да е нещо символично и да не е твърде сериозно, щото който почне да се взема твърде насериозно, има проблеми
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ямато vs. Айова

е, аз предлагам да не ставаме като чатърските форуми - какви награди за спам?

сега-засега, от разделите, които чета, медал си мисля, че заслужава само темата за римския легион.

Comment

И носителите на най-много отличия да имат такава лента под аватара както на снимката на Лудвиг Бек - не знам как се наричат тези ленти, но са много полезно нещо

Comment

САЩ отваря досиетата!!!

както се каза по-горе, не е хубаво да се претрупва полето отстрани с информация - отличията да са достъпни само в личните данни. аз си мислех, ако евентуално короната реши да ме отличи, да си лепна един много умален вариант на медала в някой ъгъл на аватара.

Comment

Като става въпрос за нов раздел не е ли време ИГЩ да помисли за място където да се струпват материалите от Енциклопедията както и предложения за структурата й и въобще всичко свързано с нея???

Comment

ИГЩ мисли нещата по ред, спокойно
                      albireo написа

Comment

За "Философски раздел" предлам: "Сбогом и благодаря за рибата", това е доста философско :stupid:

пст..., нали сте забелязави емотиконите на к'во приличат?!
                        "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                        нека четат пред вратите
                        нашата памет остъклена
                        с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Биографии на европейските философи

Да предложа нещо: За раздел-проект "Философия". Секцията може да се раздели на "Академия"- като "Платоновата академия", който да играе ролята на "Общи приказки"; "История на Философията", където да се говори за "философията като наука"; и "Философия на Историята", там ще стане въпрос за това "Как Философията изгради нашия свят". Ако нещо не е както трябва поправете ме.

И други затворници
                          нека четат пред вратите
                          нашата памет остъклена

Comment

Аз определено този раздел от форума ще го прескачам най-тактично
                            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

emi predlejenieto mi e da se sberem kato unaci da piinem puk drygoto 6te doide ot sama sebe si i medali i si4ko
                              ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Parabellum написа
                                Аз определено този раздел от форума ще го прескачам най-тактично
                                А т'ва не съм го чул

И други затворници
                                нека четат пред вратите
                                нашата памет остъклена

Comment

Working...
                                X