ъмм донякъде ) но орденът би следвало да е по-сериозен, докато тия медали според мен ще са полусериозни. Т.е. ще има както сериозни, така и весели
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нов форумен раздел? а медали?
Collapse
X
-
Понеже ордените и медалите ще са доста, аз предлагам да има в личните данни на всеки потребител място където да са изобразени. Просто много претрупано ще стане с аватара и медалите барабар. Защо медалите да бъдат полусериозни? Дайте да си ги направим сериозни. Нищо не ни пречи да ги изкопираме. Ама сега да не се втурнете за рицарски кръстове? Аз предлагами нашите ордени и медали от преди 9-ти да ги изкопираме. Какво ще кажете?То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
За "Философски раздел" предлам: "Сбогом и благодаря за рибата", това е доста философско :stupid:
пст..., нали сте забелязави емотиконите на к'во приличат?!"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
Биографии на европейските философи
Да предложа нещо: За раздел-проект "Философия". Секцията може да се раздели на "Академия"- като "Платоновата академия", който да играе ролята на "Общи приказки"; "История на Философията", където да се говори за "философията като наука"; и "Философия на Историята", там ще стане въпрос за това "Как Философията изгради нашия свят". Ако нещо не е както трябва поправете ме."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
emi predlejenieto mi e da se sberem kato unaci da piinem puk drygoto 6te doide ot sama sebe si i medali i si4ko...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
Comment