Ако може да си остана цивилен,а?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Звания
Collapse
X
-
ZWQRA написаSir Gray написаЕ, добре де, няма нужда от хапливост ся. Като в детската градина...
Може и културно да се отнасяме един към друг.
Кога ще се включиш във форумните дискусии? Хайде Античността Тебе чакаТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
ZWQRA написаSir Gray написаЕ, добре де, няма нужда от хапливост ся. Като в детската градина...
Може и културно да се отнасяме един към друг."На рилеца герой
титан калимански,
герой от Булаир
с гърди от желязо
и воля от гранит."
Comment
-
Parabellum написаЕй, Звяр ти се покри кат старите книти бре . На Партизанлък ми намирисва тук
Кога ще се включиш във форумните дискусии? Хайде Античността Тебе чака
Колкото до античността, аз имам амбиции да познавам и други периоди от историята , но повече като се завърна!
Comment
-
Абе къде изчезна Сър Грей?!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
ZWQRA написаParabellum написаЕй, Звяр ти се покри кат старите книти бре . На Партизанлък ми намирисва тук
Кога ще се включиш във форумните дискусии? Хайде Античността Тебе чака
Колкото до античността, аз имам амбиции да познавам и други периоди от историята , но повече като се завърна!
Хайде чакаме те. Стига си училТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment