Ако може да си остана цивилен,а?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Звания
Collapse
X
-
ZWQRA написаSir Gray написаЕ, добре де, няма нужда от хапливост ся. Като в детската градина...
Може и културно да се отнасяме един към друг.. На Партизанлък ми намирисва тук
Кога ще се включиш във форумните дискусии? Хайде Античността Тебе чакаТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
ZWQRA написаSir Gray написаЕ, добре де, няма нужда от хапливост ся. Като в детската градина...
Може и културно да се отнасяме един към друг."На рилеца герой
титан калимански,
герой от Булаир
с гърди от желязо
и воля от гранит."
Comment
-
Parabellum написаЕй, Звяр ти се покри кат старите книти бре. На Партизанлък ми намирисва тук
Кога ще се включиш във форумните дискусии? Хайде Античността Тебе чака
Колкото до античността, аз имам амбиции да познавам и други периоди от историята, но повече като се завърна!
Comment
-
Абе къде изчезна Сър Грей?!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
ZWQRA написаParabellum написаЕй, Звяр ти се покри кат старите книти бре. На Партизанлък ми намирисва тук
Кога ще се включиш във форумните дискусии? Хайде Античността Тебе чака
Колкото до античността, аз имам амбиции да познавам и други периоди от историята, но повече като се завърна!
Хайде чакаме те. Стига си училТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment