Чудесно аз ще ти пратя моите статии с обяснение коя какво е!
. Имам няклоко статии за "Нагант", "Парабелум", "Манлихер"-ите. Плюс това имам статии за бойните действия на Кавказкият фронт 1877-78.
,но също така бих помогнал в раздел "Разузнаване", но тъй като там май незнам да има така наречен "шеф" на този раздел няма на кого да помагам. И ще гледам аз да почна някак си работата като търся за начало нещо за разузнаването през ВСВ, абе история на разузнаването и чак тогава да разглеждам определени операции. Проблема е че в момента имам книги свързани с разузнаването през ВСВ, но нямам време да ги чета, но явно от утре ще почна. Но все пак предпочитам някои друг да вземе тази отговорна работа а аз само да добавям определени работи, пък и незнам добре английски, защото може да ми се наложи да превеждам някоя интересна статия - и за това искам друг да вземе в ръцете си този раздел.

Аз вече почнах да чета книгата за разузнаването и мисля че оттам може и да направя готина статия, обаче след тежката ми сесия почнах нова работа и не знам кога ще бъде готова. Или варианта е да направя една голяма статия и на части да бъде публикувана във всеки следващ брой, абе нещо такова замислям в момента.

Comment