И аз подобно на Неоникс мисля, че посещението на форуми не е много добро занимание. Отвреме навреме може, но да кисна по цял ден и да "поствам, спамя, флуудвам"... е, разбирате. Лошото е че има повече от 20-30% безсмислени мнения и теми... Необхватно море от знаци и символи в което никой, който не е бил свидетел на написването им (а понякога и тогава) не иска да се закопава.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До всички хора в този форум!
Collapse
X
-
За съжаление съм бил. Множество инфантилски форумчета посветени на фентъзи. Места, където страдащи от хормонален дисбаланс пубери само се обиждат. А, дори да се поставят нек'ви антиспам защити просто непомага."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
В началото когато разглеждах мненията на gollum или parabellum например аз направо се комплексирах и ме беше страх да обеля и 5 думи - пред такива авторитети просто ми беше неудобно да се "пост"авям до тях. Сега положението е по-различно но тогава имах усещането че влизам в храм на познанието а сега се надявам да съм част от него.
Така стояха нещата при мен - вие ще разкажете как е било при вас
Comment
-
Това беше една от причините малко да спра да пиша дълги трактати. Хората като четат тук не само моите , но и другите постове се панират и не пишат. Целта ми друга все пак-повече хора да пишат.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
И на мене в началото ми беше трудно да започна след като прочетох някое друго мнение, но с времето разбрах че и да сбъркам все ще има кои да ме поправи и никой няма да ми се смееКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
И на мен ми бе трудно да започна да пиша. В началото написах пост-два и преостанових писането за три-четири месеца, въпреки че си попоглеждах."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
Ох, и аз съм нова, и още се притеснявам да пиша в сериозните теми...
а и откровенно казано не съм запозната с военната история в такива детайли като Империала, например (.... ъъъм, да, това Е танк, ноооо...)
По скоро тия теми ги чета, защото са ми супер интересни :roll:
Интересни са ми и политическите дискусии, и се надявам в близко бъдеще (като си свърша належащата работа... ) да пусна нещо мое, малко по-дългичко... ще видим.
А досега наистина много се изкефих че никой не ти се смее ако не знаеш... много гостоприемно, момчета (и момичета), благодаря ви!!!
:nod: :tup:
Maaaaad and HappyThe weak ones are there to justify the strong...
Comment
-
Извинете ме,че се намесвам и ще ви попитам някои неща,но както забелязвате съм новичък и още не съм ориентиран като хората в работата на форума.Съвсем отскоро имам Интернет и когато попаднах на вас бях направо възхитен!От години се опитвам да намеря книги на темите които се обсъждат тук-особено за ВСВ,за танковете и т.н.Извинявам се,че в една от темите-за киното- ви препоръчах един руски сайт,който вие отдавна сте имали.Много ми се иска от категорията цивилен да премина в някоя от военните-разбира се като редник,не повече,но не знам как да го направя.Бихте ли ми казали как?Благодаря ви предварително! А що се отнася до страха за писане-така си е,в началото човек като прочете как пишете се чувства като,че е абсолютно не знаещ :lol: .Но пък това си е чиста проба импулс човек да чете още и да се опита да върви напред и да си вдигне нивото!"Прави каквото трябва,да става каквото ще!"
Comment
-
Добре дошъл при Нас!
Направо ще ти кажа, че колкото повече пишеш, толкова повече се издигаш в йерархията. И няма да се плашиш.Писане му е майката. каквото не знаеш питаш, каквото знаеш обясняваш и така.
Успех!То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment