Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До всички хора в този форум!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

За Бога Братя пишете!
    Не се притеснявайте, че вашите въпроси ще бъдат смешни или глупави. Този форум не е като другите БГ форуми. Тук всеки един от нас уважава правото на лично мнение на останалите членове. Няма подигравки и няма обиди.
    Престрашете се и се включете активно тук.

То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

:pop:

Всъщност имаме средно над 120 мнения на ден, пишат си хората
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Искам да подкрепя ПАРАБЕЛУМ в това доблесно начинание. От известно време наблюдавам едно явление което честно казано не ми харесва. Наши членове се страхуват да пишат, защото се притесняват от подигравки!
      ТУК В ТОЗИ ФОРУМ ТАКВА НЕЩО НЯМА, И ЗА В БЪДЕЩЕ НЯМА ДА СЕ ТОЛЕРИРА.
      Нека всеки свободно да се изказва, дори да греши НИКОЙ няма да му се подиграва. Пишете свободно и откровенно. УСПЕХ.

Comment

Imperial Friedrich каза:
        [B]:pop:

Всъщност имаме средно над 120 мнения на ден, пишат си хората
        Малко са, повече трябват.
        Тъй като претендираме, че сме най-добрите наистина трябва да сме най-добрите!
        И най-авторитетня Форум!

Comment

ZWQRA каза:
          [B] Наши членове се страхуват да пишат, защото се притесняват от подигравки!
          На какво базирате тия си странни за мен впечатления?
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Базираме ги въз основа на опита си в другите Български форуми.
            Просто хората се страхуват да пишат!
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Въпрос 16

Според мен такова нещо тук няма. Що се отнася до Звяра, гледам и той не се притеснява от нищо. :lol:

В другите форуми - там вече зависи от нивото на аудиторията.
              Мълчанието не винаги е злато. То понякога означава съгласие и примирение.
              scharfschutze ®

Comment

...

Напротив хората не трябва да се съгласяват с нас. Трябва да опонират всяка наша дума. За това е форума-за да има дискусия!

Comment

...

Прекаляваш Не може да караш хората насила да пишат. Който иска - пише.

За не всеки има мнение за всичко - аз самият предпочитам да замълча пред това да се изкажа неинформирано мнение.
                  albireo написа

Comment

Проблема, че хората не пишат е съвсем друг, а не че ги е страх да не им се подиграват или не искат да си кажат мнението. Аз самият доста често си задавам въпроса дали да продължавам да посещавам форума, въпреки че винаги досега интереса ми към темите е надделявал над другите чувства. За сега ще замълча, но си помислете каква може да е причината.
                    Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                    СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                    НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                    СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Каква е :?
                      Si vis pacem - para bellum!

Comment

Neonix каза:
                        [B] Аз самият доста често си задавам въпроса дали да продължавам да посещавам форума, въпреки че винаги досега интереса ми към темите е надделявал над другите чувства. За сега ще замълча, но си помислете каква може да е причината.
                        Защо ще си мълчиш???
                        Нямаш ли желание да ни помогнеш да разрешим проблема???
                        Така ще направим това място в още по-добро и по-приятно!
                        Помисли върху това Колега!

Comment

Хъм, не се сещам каква може да е причината. Можеш да нарушиш мълчанието си, Неоникс.

По въпроса за посещаемостта - не е важно да се пише много по-принцип (тоев е мнение, което съм застъпвал и друг път), важно е да се пишат смислени неща. Няма значение дали се покриват или не с някакви официални позиции на форумното ръководство - важно е доколко е обосновано или пък интересно едно мнение.

Comment

Не очаквах, че мнението ми ще предизвика такива реакции, за което се извинявам.

Смятам да запазя размишленият си за себе си на този етап и нека това не Ви обижда. Може би по нататък ще ги споделя.
                            Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                            СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                            НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                            СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Не се изненадвай чак толкова - за мен мнението на всекиго, който пише в този форум е съществено. Още повече, че това място е именно за предложение, мнения или препоръки (или "за оплаквания и препоръки", както пишеха едно време на книгите във всеки магазин или музей - но надявам се при нас наистина да има значение). Щом пишеш нещо тук, то трябва да имаш причина и е хубаво да кажеш за какво става въпрос - това е нормалния процес на промяна и усъвършенстване на форума.
                              Разбира се, можеш и да не казваш, но пък така мнението ти ще има по-малко значение (защото, аз да си призная не се сещам какво имаш предвид, други може и въобще да не се замислят).
                              И още нещо - и това смятам, че мога да го кажа от името на целия ИГЩ - който и да е може да напише мнението си за форума - какво не му харесва и как би искал да се промени, без да се притеснява да не обиди някого.

Comment

Working...
                              X