Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Барът

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Hmmm... futbol, danke schon, aber ich interesiere mich dafur nicht ....(aa, pravilno li go kazah???? Imperial????) :o

Vij za politika mojem da posporim I jin s tonik nqma da otkaja ( kato se zamislq, edinstveno rakiqta i uzo-to ne mi vlizat mnogo dobre) :weird:

Sega seriozno, Parabellum, kakwi sa ti planovete?

(Mad_non-cyrillic_because_at_work)
    The weak ones are there to justify the strong...

Comment

правилно е, как да не е
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ъъъ, за футбола, честно казано тая игра не я разбирам и не я харесвам ... но да спра дотук.

Империал - ще оставаш ли за кратко в София или директно към Варна ще запрашваш? Щото наистина може една малка форумна среща да заформим.
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

ами още даже не знам със сигурност дали ще е този периода. Днеска ми беше интервюто за работа и много се надявам да ме вземат (май е почти сигурно). Ако стане, ще летя. Сигурно ще остана в Сф 1-2 дни.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial Friedrich написа
            какво супер, ще ме изостави сам да се боря с империализма

Parabellum-e, нали не говориш сериозно???
            Не е майтап братле. Връщам се завинаги в Българско.Просто тук се задушавам, повече не мога!
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Въпрос

Parabellum написа
              Гусин Подпуручик каня Ви най-учитиво на бутилка джин "Бомбай Сапфир". Евала! Само така! :rock:
              Е щом е тъй учтиво,приемам най-тържествено! Нищо,че не знам какво е това питие.
              "На рилеца герой
              титан калимански,
              герой от Булаир
              с гърди от желязо
              и воля от гранит."

Comment

Евала Парабелум :nworthy:

Христосков какъв Селект бе братле ти полудя ли с тоя лакочистител. Само Руска водка се пие.

Аз както винаги съм горе долу на линия. Само да съм жив..
                Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Michael Wittmann написа
                  Евала Парабелум :nworthy:

Христосков какъв Селект бе братле ти полудя ли с тоя лакочистител. Само Руска водка се пие.

Аз както винаги съм горе долу на линия. Само да съм жив..
                  Е добре признавам си...просто се шегувах...
                  "На рилеца герой
                  титан калимански,
                  герой от Булаир
                  с гърди от желязо
                  и воля от гранит."

Comment

Мразя мастика без айрян.

Comment

за сега се очертава да съм в Б-я между 18ти Май и 1-5 Юни...
                      albireo написа

Comment

Аз ще съм в София някъде между 25-ти Май и 1-ви Юни, така че ако срещата я насрочите за тогава, най-вероятно ще отбележа минорно присъствие

Comment

Аз по принцип съм в София освен ако не ме извикат за малко я от Волфшанце я от Адлерхорст. Не за друго ами да помогна на колегата Дитрих че въобще не се ориентира по карти и си рекох да праснем едно белотче...
                          Сега сериозно - в София съм си и когато и да е става

Comment

Така, а бе императоре, като си тъдява, като част от PR кампанията за разрастване на сайта и превръщането му наднационална и трансатлантическа медия за разпалване на научни войни с конвенционални извращения, що не дойдеш да го обясниш на слушателите по радио НЕТ, имам много подходящо предаване, ще блеснеш, сериозно говоря!

Направо ми звънни на 0888 88 55 07

Аз

Comment

Последно новата среща на 13.06. ли е? Защото тогава има мач от Еврото и Шеленберг ще си начеше крастата (е, и ние покрай него).
                              Ще си поговорим и за: "14.06.2004 Група C Швеция България", хехе.

12.06 18:00 Odeon
                              "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                              нека четат пред вратите
                              нашата памет остъклена
                              с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

von Danitz написа
                                Така, а бе императоре, като си тъдява, като част от PR кампанията за разрастване на сайта и превръщането му наднационална и трансатлантическа медия за разпалване на научни войни с конвенционални извращения, що не дойдеш да го обясниш на слушателите по радио НЕТ, имам много подходящо предаване, ще блеснеш, сериозно говоря!

Направо ми звънни на 0888 88 55 07

Аз
                                яаааа, аз това съм го пропуснал

ааам ами ъъ

в момента не знам какво да ти кажа

ще си помисля
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X