Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Барът

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Дайте да се стегнем! 8) Да изберем такава дата достатъчно далече във времето за да може всички да са информирани и т.н. но не чак толкова далеч че да умра я от чакане я от не знам какво.......
    Хубавото че имаме общи музикални вкусове :tup:
    Та мислете за дата! (и снимки! ) Ине забравяте за Бейлиса на Mad Hatter :twisted:

Comment

Приемната рядко е посещавам, но като надуших че става дума за пиене веднага е посетих.По принцип като студент пия всичко, но любимото ми питие е джинът, но за пиенето ще се разберем нещо дайте да видим кога ще се нарежем като казаци.Музиката да се надявам да не е такава :jazzband: но като гледам такава опасност няма и още по-хубавото е че ще има RAMMSTEIN. Все пак нека има и MANONWAR и NIGHTWISH, а и да не забравям най-любимата си група AC/DC знам че са малко старички но поне три - четери песнички не могат да ви съборят
      Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Гусин Подпуручик каня Ви най-учитиво на бутилка джин "Бомбай Сапфир". Евала! Само така! :rock:
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Щом става дума за пиене и хапване няма по-добро място от един "Празник на Охридското езеро"... там ще ни събере и музиката, която се е наша :tup:
          ...А също така ще покажем на неосъзнатите маке-братя, че неслучайно в ЕС ракията е българска марка :drink:
          "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
          нека четат пред вратите
          нашата памет остъклена
          с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Heinz W. Guderian написа
            ...А също така ще покажем на неосъзнатите маке-братя, че неслучайно в ЕС ракията е българска марка :drink:
            Хехехехе, Гудериан, само така... нещо тия македонци зеха да ми лазят по нервите....
            (макар че то на Балканите всеки има същите 'национални' специалитети като съседите си, ама това е друга дискусия...) Въпроса е макетата да укротят малко топката... :twisted:

Апропо, а Marilyn Manson може ли да си пуснем по някое време???
            ... и едни пържени картофки със сирене за мен, келнер!!! Подчертавам сиренето....
            The weak ones are there to justify the strong...

Comment

Erich Von Manstein написа
              Да изберем такава дата достатъчно далече във времето за да може всички да са информирани и т.н. но не чак толкова далеч че да умра я от чакане я от не знам какво.......
              Та мислете за дата! (и снимки! )
              Айде датата да е през май, края на май, по-точно че тогава се връщам. Ако е в София, може да отидем на Лодките))
              А снимките за какво са, Erich? Мисля че по налудничавата нотка в погледа ще се познаем и без снимки.... :twisted: :twisted: :twisted:

Comment

Е, ако ще е тогава и в София и аз съм за. А обикновено с опознаването наистина няма проблеми - някак си е трудно да се обърка човек . Обикновено мястото за среща е пред кино "Одеон" (с/у "Попа").
                Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                Проект 22.06.1941 г.
                "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

има вероятност да се прибера за две седмици в периода 16-30 Май. Може да се видим по някое време
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Weeee, weee!
                    Happy fairy princess!!! :sheep: :sheep:
                    А кога ще знаеш със сигурност????
                    А,а,а,а,а,а,а,а,а? :lol:
                    Mad and Happier)))))

Comment

Септември окончателно се връщам в България. Преди два дена го реших.Който иска да става Хамериканистанец моля-давам му един брой Зелена Карта и работно място в Lufthansa Tehnic Logistik. Предпочитам да живея със 100 лева на месец и да съм щастлив в България отколкото да си мисля, че имам пари и да съм нещастен в САЩ.
                      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Хей, Парабелум,
                        това кога го реши? Последният път като говорихме каза че ще се върнеш след една-две години... Супер!
                        Но все пак сигурен ли си?

Comment

какво супер, ще ме изостави сам да се боря с империализма

Parabellum-e, нали не говориш сериозно???
                          albireo написа
                          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Е, Империал, не би трябвало да ти е чак толкова трудно да се бориш с империализма (и то именно сам, щот императорите рядко вървят на групи)

Comment

е ъъ това в същия смисъл като "джихад е свещена война срещу себе си"
                              albireo написа

Comment

Искам тук на "Барът" да обсъдим някои неща.Нали знаете че ние българите като пийнем малко повече почваме да говорим за футбол или политика.Та знам че от форума никой не обича алкохола и за това го унищожаваме като го изпиваме :drink: Че мисълта ми беше дайте тук всеки да си каже от кой футболен отбор е (говоря за български) или примерно за кой е държал през ВСВ :twisted: абе изобщо да водим някакъв спор който става за маса или така наречения "Бар". Иначе аз съм от ЦСКА и ходя на всички по важни мачове, е разбира се, ако имам финансови срества.Естествено сядам при най-големите ултраси в сектор Г , но съм твърдо против футболното хулиганство. За ВСВ не съм държал за никой, но не мога да отрека че нацитата не са ми направили впечатление със своята тактика, умение, боен дух и пр. За българсклата политика ще почна да говоря, но нека изпия някой друг джин с тоник :drink2: че да ми се отвори по-голяма приказка. Последните ми трезви думи са айде идвайте на бара взимайте по едно питие и да почваме да спорим за нещо (но спора да бъде от шеговитата страна, защото от сериозната страна в другите форуми спорим колкото си искате ).
                                Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Working...
                                X