Док Холидей написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумни впечатления
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
mitaca написаДок-че? Дал си док или си Че или пък Си си ХОЛИДЕЙ??? Кой знай? Аз пък не съм защитен (би ли обяснил кво значи това? бе защитен питам - че не защитен знаем ?) Ако искаш и аз мога дате люлея и не по само по една тема. По отношение на форумните срещи се извинявам на Голум исках да дойда, но 20 минути преди срещата трябваше да отида в чешкия клуб (бе поне наблизо бехме). Казвай на следващата среща можем (ако искаш и да те люлея) да пийнем по една бира. По отношение на Даниц: е не ме е люлял и се надявам в доминацията да не ме люлее. Пък и съм сигурен, че няма да падна на глава (а и на гръб). Бе нямам навика да падам. НО това си е май ОТ.Не 7, а 77 пъти по 7...
http://www.mathematicalanthropology.org/
Тук неща са такива, каквито са и няма да се променят. - Голъм
Comment
-
Ето, пак аз съм онеправдания - Импереца пак деликатно ме гони . Обяви форума отново за военно исторически - какво да правим ние бедните подтиснатите културоведи и политолози
Ква ви тук демокрацияДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Ами това е, понеже Зиези подходи прекалено мистично към въпроса и заради него цялата тематика се блокира, за съжаление . Сега ще трябва да си говорим за Зиг Зауер и БеретаНе 7, а 77 пъти по 7...
Comment
-
Darkas написаАми това е, понеже Зиези подходи прекалено мистично към въпроса и заради него цялата тематика се блокира, за съжаление . Сега ще трябва да си говорим за Зиг Зауер и Берета
Не не не, за Молтке, Шлифен и Клаузевиц!!! :tup: :tup: :tup:albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
mitaca написаДок-че? Дал си док или си Че или пък Си си ХОЛИДЕЙ??? Кой знай? Аз пък не съм защитен (би ли обяснил кво значи това? бе защитен питам - че не защитен знаем ?) Ако искаш и аз мога дате люлея и не по само по една тема. По отношение на форумните срещи се извинявам на Голум исках да дойда, но 20 минути преди срещата трябваше да отида в чешкия клуб (бе поне наблизо бехме). Казвай на следващата среща можем (ако искаш и да те люлея) да пийнем по една бира. По отношение на Даниц: е не ме е люлял и се надявам в доминацията да не ме люлее. Пък и съм сигурен, че няма да падна на глава (а и на гръб). Бе нямам навика да падам. НО това си е май ОТ.
Comment
-
Док Холидей написаготин, на теб няма да ти обяснявам какво е защитен. ако се надприказваме ще разбереш ) Не бих казал, че е скорпионски хумор. )) Имаме доста напъвания )) Ако много ме обичаш, можеш да ме видиш само на форумни срещи. Лични аудиенции не са предвидени.
Comment
-
Гост
Imperial написаНаправо си за бан с такова изказване. :kill_myse
Comment
-
Какво лошо има да се играят игри? Това е начин да изразиш амбицията си да си първи (примерно) и по - нататък с времето тази амбиция може да се прехвърли в работата, само че не е задължително да е изцяло.Не 7, а 77 пъти по 7...
Comment
-
Хайде да оставим предпочитанията към една или друга игра за отделна тема, а тази да се върне към предназначението си - коментари и впечатления от форума (книга за оплаквания и, хъм, похвали ).
В тази връзка се забавлявах с едни подобни коментари за този форум от историческия форум на дир.бг, които Воланд пусна в "Майтапи" .
Comment
-
Разлика между тракийска, гръцка и римска керамика
Форумно впечатлен съм от "елегантния" начин, по който беше прокудена единствената римлянака в БС. А дали не можеше да се направят някои уточнения или да се преформулира въпросът и темата да си остане?:sm186:
Ако пък проблемът е, че някой пише за антични грънци, вместо за танкове и атомни подводници, защо не вземете ясно да го упоменете? Ако наистина това е проблемът, може би е добре да кажете най-сетне на хората в прав текст по какви теми е позволено да се пише и по какви е забранено да се пише в БС, за да не се получават недоразумения.
Vox Clamantis in Deserto
Last edited by IMPERATOR CÆSAR AVGVSTVS; 20-11-2007, 23:34.
"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.
Comment
Comment