ОТ: към Шамбат: К'ва е тая манджурска плитчица бе, не те ли е срам, нали уж си прабългарин?!?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за домашното и всякакви кратки въпросчета
Collapse
X
-
A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
-
Българи е имало, но честно казано след татарската инвазия нямам представа колко от тяхната кръв е останала там и още повече каква е представата им за идентичност. Българи сме ние, най - истинските наследници на този народ
Освен това българите са европеиди, с леки, постнатални монголоидни примеси с антропологичен произход- справка чъргубиля МостичНе 7, а 77 пъти по 7...
http://www.mathematicalanthropology.org/
Тук неща са такива, каквито са и няма да се променят. - Голъм
Comment
-
Българи сме ние, най - истинските наследници на този народ
...справка чъргубиля МостичQuae fuerant vitia, mores sunt.
Comment
-
Някаде попаднах (мисля, че в темата за Черномен) на нещо от тоя сорт: " и крали Марко ще бъде коронован в прилеп" , добре де това Крали не идва ли от Крал?/ Или пък ако бъде коронован ще стане Крал Крали Марко?!
Другото, откъде идва названието съвети? Направо ме разбиха като ми го зададоха тоя въпрос, Съветски съюз, пък никва идея нямам отде идва съвети... :o
ПП Хм, не съм сигурен, но мисля, че тази тема за това е създадена, ако е продължение за нещо друго, прощавайте.
ПП2 Юлиане, това 100% вярно с оригинала може с Аспарух да сравняваме :mhehe:Кръвта из нашите гърди
не е съвсем изляна!
Народе, цял стани! Иди!
Че Македония въстана.
Comment
-
gregorianus написаМи сигурно би станал Цари МаркоA strong toun Rodez hit is,
Comment
-
Цари Марко дин Царъ Маркуляскъ.
Съ Тръяскъ!Last edited by IMPERATOR CÆSAR AVGVSTVS; 28-04-2008, 03:05.
"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.
Comment
-
IMPERATOR CÆSAR AVGVSTVS написаЦари Марко дин Царъ Маркуляскъ.
Съ Тръяскъ!A strong toun Rodez hit is,
Comment
-
Евентуално на някой да му е попадало нещо такова:
1) Корупционен индекс за страните по света от типа на Corruption Perceptions Index на Transparency International за периода 1970-1995?
2) Кои страни са били "близки съюзници" на САЩ (или крепени от тях) през последните 30-на години на XX. век - някакви обобщени данни, та да не се налага да се ровя за всеки режим поотделно?
Предимно ме интересуват страните от Третия свят.He must have been an admiral, a sultan or a king,
And to his praises we shall always sing
Comment
-
Ето един сайт за теми по литература мисля, че на много хора ще им помогне - http://www.literator.usКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment