Ами питаш и аз отговарям. Съжалявам, че въсщност въпросът не е бил предназначен за "кой да е потербител", но тогава не може би не си го адресирал подходящо. А стремежът ти да обидиш някого си го оставям за твоя сметка.
Аз също съм бил модератор, при това достатъчно дълго, за които ме познават не е нужно да изреждам подробности. И винаги съм модерирал от свое име и конкретно. Практиката на този форум да се моедрира по друг начин е сравнително от скоро и е приета в резултат на опит, а не на прищявка (още по-малко на желание за покриване на нещо).
Всеки форум решава за себе си (или по-точно управата му решава за себе си и останалите). Сигурно има места, където философията е вредна за здравето, мога да си го представя. Форумите са различни, потребностите на потребителите им - също.
Аз също съм бил модератор, при това достатъчно дълго, за които ме познават не е нужно да изреждам подробности. И винаги съм модерирал от свое име и конкретно. Практиката на този форум да се моедрира по друг начин е сравнително от скоро и е приета в резултат на опит, а не на прищявка (още по-малко на желание за покриване на нещо).
И, за съжаление и за разлика оттук не може да става въпрос за философии. Тук може и историята и философията(говорех малк оза дървената) да въряват ръка за ръка, там не става. Празни мнения може и да има, но философиите могат да повлияят на здравето или дори живота на човека, четящ там.
Comment