If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От известно време в Мастърс-ТБ качвам сборни торенти на исторически книги на български език, които съм намерил из нета, включително и от този сайт. Някои от тях съм сканирал и аз. Предоставям ги на вашето внимание, дано са ви полезни.
Добре, Aruta, много добре! С тези сканове, двамата с cesar-я правите много за образованието на българите - било то стари или млади Продължавайте все така да споделяте книгите, до които се докопате. Все ще се намери кой да ги прочете
Цв. Георгиева. Пространство и пространства
М. Нешри.Огледало на света.
Х. Хунгер. Империя на ново средище.
Г. Острогорски. История на византийската държава.
В. Гюзелев. Училища скриптории
Т. Момзен. Римска история
Цв. Георгиева. Пространство и пространства
М. Нешри.Огледало на света.
Х. Хунгер. Империя на ново средище.
Г. Острогорски. История на византийската държава.
В. Гюзелев. Училища скриптории
Т. Момзен. Римска история
Не бързай да правиш Нешри. Мисля, че някога го свалих от руски сайт в прилично качество. Ще го потърся и кача веднага щом се видя с 5 мин. Иначе и от мен бравос и аферим, вярвам знаете, че правите услуга на човечеството
Series Editionum Traductarum - Й. Караянопулос - Политическата теория на византийците / Политическая теория византийцев [1992, DjVu, BGR] » Средние века :: RuTracker.org
Започвам да сканирам Васил Гюзелев - Самият Търновград ще разтръби победите. Средновековни поети за България, 1981.
Comment