Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Галерия

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Полека-лека започва да се запълва галерията.

Comment

Ами аз съм качил повечето основни образци артилерия на немците и руснаците от ВСВ. Издирването на качествени снимки понякога е безумно трудно, но какво да се прави Скоро ще минавам на британските и американските системи сигурно
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз качих няколко снимки в "Българска история - Нова 1878-1945 - Бойна техника", и ми излезе съобщение, че снимките ще бъдат публикувани след одобрение, ама май още не са одобрени, защото не излизат.
        То беше преди една седмица - може ли да бъдат одобрени или да ги качвам само по личните албуми
        We don't see things as they are, we see them as we are
        ---Anais Nin----

Comment

Засега в личните, може да се преместят после.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

dibo ти бше казал, че си качил разни снимки на войници в галерията ама аз нещо не ги намирам. Сложи линк моля те.

Comment

Erich Von Manstein написа
              dibo ти бше казал, че си качил разни снимки на войници в галерията ама аз нещо не ги намирам. Сложи линк моля те.
              Виж предните две мнения
              Довечера ще ги кача в личните албуми
              We don't see things as they are, we see them as we are
              ---Anais Nin----

Comment

Много ви бедна галерията.
                Да не се разсърдите!!!Форумът ви е супер.
                Last edited by Док Холидей; 27-01-2005, 00:39.
                Pro Deo fide et Paria

Comment

Галерията се попълва, но доста бавно, но то е нормално, тя е съвсем от скоро.

Comment

dadga не може ли да събираш тия мнения малко по-компактно 2 в 1 или нещо от сорта щото някак...

Comment

Erich Von Manstein написа
                      dadga не може ли да събираш тия мнения малко по-компактно 2 в 1 или нещо от сорта щото някак...
                      Прав си
                      Явно нашият нов приятел иска да натрупа бързо актив от постове.
                      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Много ви бедна галерията.
                        Отскоро я пълним, та затова .

Comment

Parabellum написа
                          Прав си
                          Явно нашият нов приятел иска да натрупа бързо актив от постове.
                          Има време. После като направи 5000 сам ще се ядосва, че са толкова и ще си ги трие.

Comment

Прав си я ме вижте мен аз в криле гледах елемаг да го изпреваря по постове и стигнах до разлика от около 2000 поста и ми писна като гледам и гоги е бил малко по спама ма да не му чеша крастата, че видиш ли пак започнал то мойто е пълно нахалство... и все пак как да качвам снимки и къде да ги слагам, че съм събрал доста интересни снимки на разни танкове от ВСВ

По-правилен български възможен ли е за теб? Манщайн
                            Last edited by Док Холидей; 20-02-2005, 01:24.

Comment

снимки от бомбандировките в София.

Слагам само линка: photo-cult.com/presenting/canko_lavrenov/p1.php
                              Човек се учи докато е жив.

Comment

piko1 написа
                                прав си я ме вижте мен аз в криле гледах елемаг да го изпреваря по постове
                                и стигнах до разлика от около 2000 поста и ми писна като гледам и гоги е бил малко по спама ма да не му чеша крастата че видиш ли пак започнал то моито е пълно нахалство............................. и все пак как да качвам снимки и къде да ги слагам че съм сабрал доста интересни снимки на разни танкове от ВСВ
                                А добре дошъл отново
                                Значи трябва да ти се даде достъп до галерията. Това ще стане, когато се допитам до другите модератори и Администратора-не мога еднолично да взема решение.
                                Щом имаш хубави снимки-това е супер
                                Ако искаш като начало да ми пратиш част от тях на имейла durendal@abv.bg
                                Аз ще гис ложа в галерията и ще пиша че са предоставени от Теб,.По късно като имаш достъп ще ти ги прехвърля в твоята кутия
                                така става ли?
                                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                                X