Полека-лека започва да се запълва галерията.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Галерия
Collapse
X
-
Ами аз съм качил повечето основни образци артилерия на немците и руснаците от ВСВ. Издирването на качествени снимки понякога е безумно трудно, но какво да се прави Скоро ще минавам на британските и американските системи сигурноalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Аз качих няколко снимки в "Българска история - Нова 1878-1945 - Бойна техника", и ми излезе съобщение, че снимките ще бъдат публикувани след одобрение, ама май още не са одобрени, защото не излизат.
То беше преди една седмица - може ли да бъдат одобрени или да ги качвам само по личните албумиWe don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Comment
-
Много ви бедна галерията.
Да не се разсърдите!!!Форумът ви е супер.Last edited by Док Холидей; 27-01-2005, 00:39.Pro Deo fide et Paria
Comment
-
Erich Von Manstein написаdadga не може ли да събираш тия мнения малко по-компактно 2 в 1 или нещо от сорта щото някак...
Явно нашият нов приятел иска да натрупа бързо актив от постове.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Прав си я ме вижте мен аз в криле гледах елемаг да го изпреваря по постове и стигнах до разлика от около 2000 поста и ми писна като гледам и гоги е бил малко по спама ма да не му чеша крастата, че видиш ли пак започнал то мойто е пълно нахалство... и все пак как да качвам снимки и къде да ги слагам, че съм събрал доста интересни снимки на разни танкове от ВСВ
По-правилен български възможен ли е за теб? МанщайнLast edited by Док Холидей; 20-02-2005, 01:24.
Comment
-
снимки от бомбандировките в София.
Слагам само линка: photo-cult.com/presenting/canko_lavrenov/p1.phpЧовек се учи докато е жив.
Comment
-
piko1 написаправ си я ме вижте мен аз в криле гледах елемаг да го изпреваря по постове
и стигнах до разлика от около 2000 поста и ми писна като гледам и гоги е бил малко по спама ма да не му чеша крастата че видиш ли пак започнал то моито е пълно нахалство............................. и все пак как да качвам снимки и къде да ги слагам че съм сабрал доста интересни снимки на разни танкове от ВСВ
Значи трябва да ти се даде достъп до галерията. Това ще стане, когато се допитам до другите модератори и Администратора-не мога еднолично да взема решение.
Щом имаш хубави снимки-това е супер
Ако искаш като начало да ми пратиш част от тях на имейла durendal@abv.bg
Аз ще гис ложа в галерията и ще пиша че са предоставени от Теб,.По късно като имаш достъп ще ти ги прехвърля в твоята кутия
така става ли?То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment