Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Галерия

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

по-лесен адрес за галерията: http://galeria.boinaslava.net

(поне на мен ми е по-лесен)
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз тези дни ще се включа активно в галерията. ще сканирам част от архива който имам при себе си и ще кача снимките в галерията.
      Лека-полека ще сложа и снимки на оръжията
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

:vsad:
        Качих 8 снимки на антично оръжие в публичния албум: не ми дава обаче право на избор, имам само избор между някакви германски личности и Хладно Оръжие (Хладно Оръжие) и второто автоматично хвърля всичко в раздел Възраждане. Оттам поне вече може да бъдат преместени, нали? Дали не трябва да се наименуват отделните албуми за хладно оръжие по-специфично, че иначе май се получава бъг и то автоматично избира само един от тях, първия създаден?
        :vsad:

Comment

Въх, моя грешка. При създаването на албума има една настройка, която може да се променя чак след създаването му, та съм забравил да я променя. Сега ще ги мина всичките.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Къде искаш тези картинки да отидат? Предполагам в българска античност...

Ба! То въобще няма раздел античност!!! :sm167:
            albireo написа

Comment

Я! Че то можело да се местят снимки от един албум в друг... :1087:

Обаче тъй като имената им са неясни според както го дава системата, чакай да ги променя. Надявам се след това всичко да тръгне нормално
              albireo написа

Comment

Българските албуми са оправени. Като дадеш "Промени описание на картинка" от там можеш да я преместиш в друг албум, българските имат по-описателни имена и ще се оправиш. Сега ще оправям световните.

Прехвърлих всичките тия ръждясали железа в Българска античност, ако не са за там се оправяй.
                Last edited by Imperial; 16-12-2004, 06:47.
                albireo написа

Comment

Не знам, някои може с основание да отбележат че няма такова нещо като Българска античност, но всички неща, които съм качил там са намерени на сегашната ни територия.

Comment

Така де, имам предвид всичко на нашите земи от периода преди 681. Ако имаш по-добра идея за име, казвай.
                    albireo написа

Comment

Така си е добре. Има едно стари върхове на стрели и копия, за които никога не мога да бъда убеден дали са антични или средновековни. Тях къде?

Comment

Средновековие!

albireo написа

Comment

Качих ги

Comment

На мен в момента ми е щукнало да пълня артилерийските албуми. Аз търся и качвам картинки, а голъм пише описания, получава се точно лека форма на енциклопедия
                            albireo написа

Comment

Ако имате желание и аз бих могъл да се включа със снимки и да преведа описанията за някой артилерийски системи. А може и нещо за стрелковото оръжие да сложа ако има желание.
                              Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                              СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                              НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                              СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Ами няма проблеми. Макар че за артилерията не превеждаме а слагаме домашни описания, все пак предпочитам доколкото се може да са собствени описанията. За танковете примерно няма да седна да превеждам
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X