Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Галерия
Collapse
X
-
:vsad:
Качих 8 снимки на антично оръжие в публичния албум: не ми дава обаче право на избор, имам само избор между някакви германски личности и Хладно Оръжие (Хладно Оръжие) и второто автоматично хвърля всичко в раздел Възраждане. Оттам поне вече може да бъдат преместени, нали? Дали не трябва да се наименуват отделните албуми за хладно оръжие по-специфично, че иначе май се получава бъг и то автоматично избира само един от тях, първия създаден?
:vsad:
Comment
-
Я! Че то можело да се местят снимки от един албум в друг... :1087:
Обаче тъй като имената им са неясни според както го дава системата, чакай да ги променя. Надявам се след това всичко да тръгне нормалноalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Българските албуми са оправени. Като дадеш "Промени описание на картинка" от там можеш да я преместиш в друг албум, българските имат по-описателни имена и ще се оправиш. Сега ще оправям световните.
Прехвърлих всичките тия ръждясали железа в Българска античност, ако не са за там се оправяй.Last edited by Imperial; 16-12-2004, 06:47.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Ако имате желание и аз бих могъл да се включа със снимки и да преведа описанията за някой артилерийски системи. А може и нещо за стрелковото оръжие да сложа ако има желание.Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
Ами няма проблеми. Макар че за артилерията не превеждаме а слагаме домашни описания, все пак предпочитам доколкото се може да са собствени описанията. За танковете примерно няма да седна да превеждамalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment