Същата драма като при Къзъл Дели и Багатура. И освен това не ще да ми публикува мненията (или пък става много бавно) - вика за някакви грешки и ако предварително не съм копирал, изчезва...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Технически въпроси що се отнася до портала
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
KIZIL DELI написа Виж мнениеВъобще мисля, че промяната бъгна системата. Колкото пъти се логна, всички мнения са непрочетени, ако ще и през 5 мин. да го правя. На старата система поне му бях намерил лесното - правех точно като gollum и никога нямах проблеми. Също, не съм сигурен, че има каквато и да е връзка между двете, но всичко се зарежда много по-бавно от преди.
Сега не е така.
...И кажи ми ти страннико,
чувал ли си звук,
по- велик от тропота на хиляди коне!!?...
Comment
-
И отварянето на мнения и пускането на нови е бавничко - но така си беше и преди. Само отварянето на форуми е малко по-бързо (както и преди).
Маркираха се като непрочетени много мнения след промяната и аз ги оправих от менюто горе:
Бързи връзки / Отбележи форумите като прочетени
Оттогава всичко е както трябва.
Comment
-
jordani_vt написа Виж мнение
Маркираха се като непрочетени много мнения след промяната и аз ги оправих от менюто горе:
Бързи връзки / Отбележи форумите като прочетени
Comment
-
Значи с новата опция системата трябва да следи действията на потребителя и да отбелязва конкретно кое е прочетено и кое не. И на мен първоначално ми отбеляза всички теми като непрочетени, явно защото нямаше още първоначални данни. Оттогава (след като и аз маркирах всички мнения като прочетени) като че ли се държи правилно.
За бързината - принципно би трябвало да има забавяне поради по-сложния метод на отбелязване. Сега обаче доколко ще е чувствително никой не знае Като че ли и при мен се забелязва леко забавяне при отварянето на теми, особено по-големшки. Предлагам да му дадем седмица две опитен период и ако е дразнещо за повечето, винаги можем да върнем старата опция.
За невиждането на своите нови мнения дето Торн го съобщи - значи при мен не успях да го постигна това, излизат си. Някой друг да е забелязал нещо подобно?XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
gollum написа Виж мнениеНе знам дали се дължи на промяната, но при мен форумът последните дни работи много по-бавно, а от време на време дави разни грешки, каквито преди не ми е давало.We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Comment
-
Ако може да копирате текста на грешките тук би било полезно, според мен нещо SQL-a се чупи, нямам представа защо, няма никаква логика да е от това че променихме опцията за показване на прочетените мнения, ама все пак...
Грей, така и така преебахме форума, поне да вземем да го ъпгрейднем а?<<..........>>
Comment
-
При мен се зарежда бавно при първото посещение след известна пауза. Да речем, докато ми покаже тази тема, минаха поне 30 секунди.
После в рамките на същата сесия е сравнително пъргаво. "Сравнително" значи, че е по-малко от тези 30 секунди. Обаче определено е бавно само по себе си - при максимум 10-ина едновременни потребител доста се влачи, според мен.
P.S. И при пускането на това мнение ми отчете двукратно пускане, а не беше така.
Comment
-
При мен тази сунтрин изобщо не щеше да зареди тема, а онези, които бях чел снощи (включително и такава, в която имам коментар) бяха отбелязани като непрочетени. Пробвах отново номера с "отбележи всички форуми като прочетени" и тръгна без проблеми и сега върви много добре. Не знам това дали е от полза, но това е моят опит.
Comment
-
Днес пак ми даде грешка. Ето текста:
Database error in vBulletin 3.7.1:
Invalid SQL:
SELECT COUNT(*) AS count
FROM vb3_attachment
WHERE posthash = '129e08d2eb6dec8be66091f53a317bfc'
AND userid = 1679;
MySQL Error : MySQL server has gone away
Error Number : 2006
Request Date : Friday, March 18th 2011 @ 03:23:11 AM