Технически въпроси що се отнася до портала

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • bsb
    ветеран
    • Sep 2003
    • 1174

Какъв е смисълът работещ форум да има страница/група във Facebook? Ако някой иска да пише за форума, може да го прави в самия него. Просто не схващам идеята, колкото и да я въртя.

Comment

• Imperial
      Мошенник
      • Jan 2003
      • 12066

Мда.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• Dinain
        Платен агент на злото
        • Jan 2006
        • 14111

bsb написа
        Какъв е смисълът работещ форум да има страница/група във Facebook? Ако някой иска да пише за форума, може да го прави в самия него. Просто не схващам идеята, колкото и да я въртя.
        Нима всяко по-известно ТВ предаване, сериал и т.н. няма вече страница във ФБ?
        Смисълът е реклама, разбира се. Фейсбук има вече над 400 млн. потребители, а някои от тях вече го ползват за всичко. Ако видят страница или банер на БС в ФБ, биха отишли да видят самия форум, а иначе биха го открили много по-трудно.

Сега някой умник ще рекне "за какво ни е реклама", та превантивно да кажа "не ми пука, просто казвам какъв би бил смисълът".
        "No beast so fierce but knows some touch of pity."
        "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

• Parabellum
          ветеран
          • Mar 2003
          • 5567

Аз мисля, че реклама точно там не ни трябва- това само ще увеличи ботовете и допълнителните ненужни регистрации на "мъртви души", защото видите ли на, те видели страницата,цъкнали на линка, който ги телепортирал тук, регистрирали са се и после установили, че не е това което търсят.
          Който го интересува нещо свързано с военната история "пита" първо чичко Гугъл или "Гоглето", като последният му дава в първата петица този форум.
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

• StrEagle
            ветеран
            • Feb 2008
            • 1452

От време на време при опит за отваряне на сайта ми дава Error 500 Internal Server Error?
            War, war never changes..

Comment

• Deimos
              Admin
              • Jan 2003
              • 796

Изглежда от време на време се получава някакъв проблем със сървъра на който се хоства сайта, и аз съм го засичал 2-3 пъти, но обикновено се оправя само след няколко минути.
              <<..........>>

Comment

• dibo
                Любител
                • Aug 2003
                • 6285

Редовно се получава в 16:00 българско време. Вероятно по това време сървъра в САЩ се ъпдейтва?
                We don't see things as they are, we see them as we are
                ---Anais Nin----

For every complex problem there is an answer that is clear, simple, and wrong.
                ---H. L. Mencken---

Comment

• Гост

Защо прозорецът за бърз отговор ми е недостъпен. Виждам го, но нито една команда от него, вкл. писането не работят?

Comment

• Пилот
                    Генерал-полковник
                    • Feb 2005
                    • 2876

Хм, опитвал ли си да го активираш като кликнеш върху иконката за бърз отговор в долния десен ъгъл на всяко предишно мнение в темата?
                    „Аз, Драгомир, писах.
                    Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

• Parabellum
                      ветеран
                      • Mar 2003
                      • 5567

По принцип Администратора може да активира този прозорец постоянно да е отвроен както съм направил аз в моя форум, за да не се объркват потребителите
                      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

• gollum
                        фрогландец на вестконинска служба
                        • Jan 2003
                        • 22550

КГ125 - щом кликнеш на иконката, просто пишеш в прозореца долу (излиза под всички мнения в темата и готово). Обаче, кат човек с бая опит в писане и отговаряне, на мен лично досега не ми се е налагало да го ползвам - става и инак .

Comment

• Гост

Да, и това пробвах, но стана чак след като трябваше да елиминирам някакви силно непознати за мен джава скриптове. Инак не става. Явно проблма е бил там и сега работи, но всеки път трябва да се натиска бутона за бърз отговор.

Тенкю.

Comment

• gollum
                            фрогландец на вестконинска служба
                            • Jan 2003
                            • 22550

Аз лично съм принципен противник на опцията за бърз отговор. И без друго най-често постове се пишат именно "набързо" и под някакво емоционално въздействие, като резултатът варира от лош до неприемлив. Най-добре е всеки отговор да се обмисля достатъчно внимателно и да се прочете и премисли поне още веднъж, преди да бъде публикуван. Ще се избегнат много проблеми в самата дискусия.
                            Така че приветствам всякаква форма на забавяне на "отговора".

Може би трябва да се помисли за някакъв специализиран скрипт в тази посока - да речем, да изтрива първия отговор .

Comment

• Sula
                              ветеран
                              • Feb 2009
                              • 758

Имам въпрос към модераторите: защо спряхте да публикувате информация в "Съобщения" за наложените наказания на различни участници и причините за тях?
                              Получава се малко неловко: говориш си с някой цивилизовано и изведнъж виждаш, че е баннат заради някакво провинение по друга тема. Или обижда те някой като ти пише неща от рода: "колко си прост", "дръвник" и се обръща към теб на "пич", "баце" и прочее нискокултурен махленски език и не можеш да видиш има ли някакви последствия за него или не.
                              Истинската тирания е само тази, която господства несъзнателно над душите, защото е единствената, която не може да се победи. Тиберий, Чингис хан, Наполеон без съмнение са били страховити тирани, но от гроба Мойсей, Буда, Иисус, Мохамед, Лутер са упражнили върху душите деспотизъм с доста по-различна дълбочина.

Гюстав Льо Бон

Comment

• Deimos
                                Admin
                                • Jan 2003
                                • 796

Е, лято е все пак, модераторите модерират плажната ивица

Иначе не съм забелязал последните няколко месеца да има банове, затова предполагам няма и писано в темата.
                                За простотиите и обидите съответните хора си получават картончета, като им станат достатъчно следва автоматичен бан за определено време, предполагам това е причината някой да е с бан без ние изрично да сме го слагали.
                                <<..........>>

Comment

Working...