If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При последните ми мнения преди 2-3 дни и днес след натискането на бутона "Пусни мнение" ми изписва, че вече мнението е дублирано и съм пускала такова мнение. Мнението се появява в съответната тема, но не се извежда като ново нито в "Нови мнения", нито на заглавната страница на форума.
Не че е голям проблем де.
Пиша си аз в темата за добри не военни/исторически филми (http://forum.boinaslava.net/showthread.php?t=6932), но ми даваше някаква грешка при публикуването (съжалявам не я копирах). Три пъти се пробвах да пиша и накрая се отказах. Чак тогава видях, че системата ми отчита написването на тези мнения, показва ги че ги има, но в самата тема ги няма. Странно.
Като тръгнете да оправяте проблема ще съм благодарен ако изтриете първото и последното ми съобщение в темата.
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Форумът имаше грешка в базата данни, която водеше до грешка при изпращането на ново мнение от рода на споменатото по-горе от Одзава.
Мисля, сега го оправихме това и всичко би трябвало да работи нормално.
Ако проблемът упорства, моля пишете тук, че да знаем
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Ми атачмънтите от последните месеци липсват. Но това си е още от самата поява на проблема, преди няколко дни. На мен по-специално в Библиотеката и Българските генерали ми се губят десетки атачмънти.
Дали да не се помисли за директория, където да се събират файловете, вместо да се вкарват в базата данни? Ако не друго, поне малко ще се улесни показването им в Google. Не знам с този форум как е, но от два дни си играя с едно Wiki и там има опция дали различните видове файлове да са в базата, или в директория - ако и тук има такова нещо, тъкмо няма да се затрудняват потребителите да се чудят как се качват файлове.
Comment