tonev написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Технически въпроси що се отнася до портала
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Thorn написа Виж мнениеАз пък не съм съгласен
Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.
Comment
-
Кандидатура за модератор на спорната тема
С този пост официално обявявам кандидатурата си за модератор на темите за произхода и подобните им. Не обещавам денонощно стоене нащрек пред компютъра, но отвреме навреме ще чистя насъбралия се боклук.
Не планирам банове и безразборно триене, но смятам да удържа дискусията в рамки. Рамките са в постинга ми в „Как трябва бла.. бла..”
Това е.
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеС този пост официално обявявам кандидатурата си за модератор на темите за произхода и подобните им. Не обещавам денонощно стоене нащрек пред компютъра, но отвреме навреме ще чистя насъбралия се боклук.
Не планирам банове и безразборно триене, но смятам да удържа дискусията в рамки. Рамките са в постинга ми в „Как трябва бла.. бла..”
Това е.Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеС този пост официално обявявам кандидатурата си за модератор на темите за произхода и подобните им. Не обещавам денонощно стоене нащрек пред компютъра, но отвреме навреме ще чистя насъбралия се боклук.
Това е.Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Comment
-
Ханс написа Виж мнениеНе ми е работа, но защо не си създадете една група, в която да си обсъжате произхода? По този начин хем ще оправдаете съществуването на новите функции на форума, хем няма да товарите модераторите и да ги дразните с характера на дискусията, хем ще можете да се модерирате(поне предполагам, че може).
Comment
-
Гост
Дали няма да е по-добре да се върне както преди-отгоре последните десет примерно нови мнения и да си цъкаш по тях...По-удобно беше...сега или трябва да влизаш по всеки раздел за да гледаш какво ново има или да цъкаш горе на "нови мнения" всеки път
Comment
-
Абе момчета, кой беше този, който хареса този дизайн на форума, пред предишния (и с какво) и защо трябваше изобщо да се променя! Наистина, че ние българите обичаме да си правим живота по-сложен! Даже сина ми вика: " Защо ви са тези коалиции? Сега ще си като България срещу бившия Балкански съюз ли!"Видяхме го това сега и го оценяваме, че не е по удачно (за потребителите). То е като гевер 42 - хубава работа, ама циганска! Ех, все пак колекционерете го харесват!Last edited by еМГето; 23-07-2008, 05:38.
Comment
-
Да се разшири прозореца на браузера?!
Не, не знам защо ( и дали - поста не става ясно дали винаги се появява хоризонтален скролл) се налага това постоянно. Обикновено темите се "раздуват" хоризонтално когато някой вмъкне в поста си прекалено голяма картинка, иначе са си ок.XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
Comment