Какъв е смисълът работещ форум да има страница/група във Facebook? Ако някой иска да пише за форума, може да го прави в самия него. Просто не схващам идеята, колкото и да я въртя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Технически въпроси що се отнася до портала
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
bsb написаКакъв е смисълът работещ форум да има страница/група във Facebook? Ако някой иска да пише за форума, може да го прави в самия него. Просто не схващам идеята, колкото и да я въртя.
Смисълът е реклама, разбира се. Фейсбук има вече над 400 млн. потребители, а някои от тях вече го ползват за всичко. Ако видят страница или банер на БС в ФБ, биха отишли да видят самия форум, а иначе биха го открили много по-трудно.
Сега някой умник ще рекне "за какво ни е реклама", та превантивно да кажа "не ми пука, просто казвам какъв би бил смисълът"."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Аз мисля, че реклама точно там не ни трябва- това само ще увеличи ботовете и допълнителните ненужни регистрации на "мъртви души", защото видите ли на, те видели страницата,цъкнали на линка, който ги телепортирал тук, регистрирали са се и после установили, че не е това което търсят.
Който го интересува нещо свързано с военната история "пита" първо чичко Гугъл или "Гоглето", като последният му дава в първата петица този форум.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Гост
Защо прозорецът за бърз отговор ми е недостъпен. Виждам го, но нито една команда от него, вкл. писането не работят?
Comment
-
Хм, опитвал ли си да го активираш като кликнеш върху иконката за бърз отговор в долния десен ъгъл на всяко предишно мнение в темата?„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Гост
Да, и това пробвах, но стана чак след като трябваше да елиминирам някакви силно непознати за мен джава скриптове. Инак не става. Явно проблма е бил там и сега работи, но всеки път трябва да се натиска бутона за бърз отговор.
Тенкю.
Comment
-
Аз лично съм принципен противник на опцията за бърз отговор. И без друго най-често постове се пишат именно "набързо" и под някакво емоционално въздействие, като резултатът варира от лош до неприемлив. Най-добре е всеки отговор да се обмисля достатъчно внимателно и да се прочете и премисли поне още веднъж, преди да бъде публикуван. Ще се избегнат много проблеми в самата дискусия.
Така че приветствам всякаква форма на забавяне на "отговора".
Може би трябва да се помисли за някакъв специализиран скрипт в тази посока - да речем, да изтрива първия отговор .
Comment
-
Имам въпрос към модераторите: защо спряхте да публикувате информация в "Съобщения" за наложените наказания на различни участници и причините за тях?
Получава се малко неловко: говориш си с някой цивилизовано и изведнъж виждаш, че е баннат заради някакво провинение по друга тема. Или обижда те някой като ти пише неща от рода: "колко си прост", "дръвник" и се обръща към теб на "пич", "баце" и прочее нискокултурен махленски език и не можеш да видиш има ли някакви последствия за него или не.Истинската тирания е само тази, която господства несъзнателно над душите, защото е единствената, която не може да се победи. Тиберий, Чингис хан, Наполеон без съмнение са били страховити тирани, но от гроба Мойсей, Буда, Иисус, Мохамед, Лутер са упражнили върху душите деспотизъм с доста по-различна дълбочина.
Гюстав Льо Бон
Comment
-
Е, лято е все пак, модераторите модерират плажната ивица
Иначе не съм забелязал последните няколко месеца да има банове, затова предполагам няма и писано в темата.
За простотиите и обидите съответните хора си получават картончета, като им станат достатъчно следва автоматичен бан за определено време, предполагам това е причината някой да е с бан без ние изрично да сме го слагали.<<..........>>
Comment
Comment