В темата за средновековните църкви са изчезнали всички атачмънти. Ако няма начин да се възстановят самата тема малко се обезсмисля. Пазя файловете, но по-добре накрая да сглобим сайта отколкото да ги качвам пак за няколко десетки църкви.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Технически въпроси що се отнася до портала
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Imperial написа Виж мнениеBackup-a е от 15ти... т.е. май няма да има полза
Ясно - сега ще падне едно качване на атачмънти......
Хайде - аз моите теми мога да ги възстановя. Но какво правим с темата на Марко (MCP) за българската артилерия в International форума?Last edited by dibo; 17-03-2009, 14:47.We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Comment
-
Проверих - липсват атачмънти чак до далечната 2007-ма година.
Въпрос - да започвам ли довечера да ги възстановявам из моите теми, като ги качвам ръчно или все пак да Ви изчакам да видим дали не може да се оправи проблемът по някакъв начин. В смисъл - да не стане изведнъж дублаж?We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеамииии....
обясни му?...We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Comment
-
Чакайте малко, опитваме се да измислим нещо с Деймос.
Значи атачмънтите са си там, нищо не се е загубило. Проблемът е че връзката между даден пост и приложение се е счупила по някаква причина (подозирам онзи упдейт на форумния софтуер) и просто за мнението или си мисли, че няма приложение, или не го намира.
Ако на някой нещо му трябва спешно и/или важно от приложенията нека каже, ще го дръпнем от самата база данни.
Един въпрос всъщност - този проблем отсега ли е или още отпреди го имаше? Ще ограничи малко възможните виновници...XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Sir Gray написа Виж мнениеЕдин въпрос всъщност - този проблем отсега ли е или още отпреди го имаше? Ще ограничи малко възможните виновници...
Comment
-
За първи път го забелязах на 13.03 - някъде между 10 и 14 часа вече имаше разлика във "видимостта" на постовете - кой е най-новия в даден раздел - т.е. постинг от 10 и нещо действително беше най-новия в раздела, а от 14 и нещо или 15 и нещо - не."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Сега погледнах, имам пост (13-03-2009, в 11:16 ч.), когато вече съм забелязал проблема. Това е най-рано при мен.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment