Буболечката отново ми се яви в този пост: http://forum.boinaslava.net/showpost.php?p=216886&postcount=40. След като ок. пет пъти го редактирах чрез триене и добавяне на текст, в крайна сметка успях да докарам поста до почти първоначалния му вид, но сега вече се вижда. Явно препъни камъчето е било някое интервалче, някоя запетая или някоя дума, която съм променил.:sm186:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Технически въпроси що се отнася до портала
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
При опит да вляза в потребителски настройки ми дава следното:
There seems to have been a slight problem with the Форуми Бойна Слава database.
Please try again by pressing the refresh button in your browser.
An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
княз Крылов написаПри опит да вляза в потребителски настройки ми дава следното:То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
всйщност исках да пунтирам титлата phpbb или нещо такова - сори имам слаба памет на комбинации нямащи значение и да си сложа подпис "Хари и потър анти-император"Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
княз Крылов написавсйщност исках да пунтирам титлата phpbb или нещо такова - сори имам слаба памет на комбинации нямащи значение и да си сложа подпис "Хари и потър анти-император"
Comment
-
Гост
Значи, откакто пуснахте наново форума забелязвам, че главната страница ми зарежда по-бавно. Преди не беше така. В нас съм на 3 Mbps входящ трафик, а в работата на 6 Mbps. И на двете се усеща забавяне. Не че е голяма беда, но е досадно чакането.
Comment
-
AYB написаЗначи, откакто пуснахте наново форума забелязвам, че главната страница ми зарежда по-бавно. Преди не беше така. В нас съм на 3 Mbps входящ трафик, а в работата на 6 Mbps. И на двете се усеща забавяне. Не че е голяма беда, но е досадно чакането.
Comment
-
Sir Gray написаKredor не отговаря, нещо май е станало с техния сайт. Затова се бавеше, изключих го, сега би трябвало да е ок (но дано се оправи скоро, че лошо за хората без кирилизатор)."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment