Трябваше поне да ги сложите в Архива в подфорумите имаше интересни неща. Но доколкото проверих ако се отиде в търсачката и се напише конкретна тема те излизат пак наяве (но незнам дали всички теми), но по-добре да бяха в Архива така по-бързо и по-удобно става.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Технически въпроси що се отнася до портала
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Има 2 варианта:
1. Ако не си селектирал никакъв написан текст, например директно на празно текстово поле и натиснеш шрифт/размер/цитат и тн., тогава изскача едно допълнително прозорче където да въведеш текста за форматиране. Предполагам ако фиревалла или броузера ти спира попъпчета може и въобще да не го видиш това прозорче.
2. При селектиран текст редакторът би трябвало да слага автоматично нужните тагове отпред и отзад на селектирания текст, например <I> ...избран текст... </I> само че с [] скоби вместо <> за италик. Там не би трябвало да има никакъв проблем.
Ако евентуално си на разширения редактор, то таговете не се показват ами директно ефекта от тях.XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Имам в предвид, че при някои браузъри - в случая ми се е случвало с ОПЕРА - странницата не се зарежда напълно и "виси" така неопределено дълго време..
Не е зле да възтановиш автоматично настройките на Експлоръра - мисля, че имаше такава опция във менюто му - дори и да не си променял нещо там, случва се понякога да се "скапят"...
...И кажи ми ти страннико,
чувал ли си звук,
по- велик от тропота на хиляди коне!!?...
Comment
Comment