Ясно е, че машинката ( в мой случай Гудито) ще се затрудни да преведе правилно натруфения витиеват стил на виз. автори от Х²²в.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Технически въпроси що се отнася до портала
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
THE LABARUM
sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
,sevogorob eht erew ysmim llA
.ebargtuo shtar emom eht dnA
Бе сгладне и честлинните комбурси
тарляха се и сврецваха във плите;
съвсем окласни бяха тук щурпите
и отма равапсатваха прасурси.
-
Гост
Пък дори и да излезе добавката за редакция какво толкова?
Какво е Гудито?
Ошибка – Translate.Ru - переводчик онлайн и словарь от PROMT: английский, русский, немецкий, французский, испанский, итальянский, португальский, арабский, турецкий, финский, японский, греческий, казахский языки
Има и преводачи на малки текстове на разни сайтова, като напр. абв.бг. Но трябва да е малък текста. Булграта също блокира при по-голям текст. Е, и Гудито като му е голям текста пише на маймунски, но не блокира. Промта (от линка) ако е прекалено голям текста отказва превод.
Comment
-
напомняне и обяснение
Всяка една от заключените теми, както и тези, които предстои да бъдат заключени или изтрити, я е сполетяла тази съдба по конкретни причини - защото не отговаря на идеята и духа на форума или защото нарушава правилника. Който желае може да се обърне чрез ЛС към модераторския акаунт, за да попита за причините.
Напомняме, че тази тема е за технически въпроси що се отнася до портала или форума. Не забелязваме нищо техническо в отправените въпроси. Всякакви други запитвания, които не са технически по своя характер, ще бъдат изтривани от тази тема (включително и коментарите - тази тема не е за коментари).
Comment
-
Аз лично предлагам тука, в този раздел, да се създаде тема за Техническа взаимопомощ. Така ще си помагаме кой с квото може за работи свързани с компютрите, нета, ел. книги и т.н., кой с квото може.....щото некъде тука видях от един юзър въпросче: Кво означава постинг? Нека в тази тема никой да не се срамува да попита. Така по-малко ше пълниме темите стакива неща като сега за транслаторите
THE LABARUM
Comment
-
Ама такива явно не се отварят нещо от хората.
THE LABARUM
Comment
-
Точно затова предлагам да се създаде такава тема, щото юзарите, които не са толкоз напред или както ги наричат "ламери", които са повече или по-малко боязливи, поради малкото си опит да могат свободно да създадат въпросите си. Освен това тази тема нека бъде и за останалите. Примерно за, смятам за себе си, че се оправям с щайгата, но години наред не съм си имал нет в къщи както сега, така че нерядко установявам, че колкото и да се ровя в нета, не знам някои хубави сайтове, от където вие цитирате извори на английски и т.н. Затова и питам част от вас, щото пък в крайна сметка човек не може да знае всичко на тоя свят и из тоя нет и е най-добре да се попита винаги, мисля си! Аз предлагам да се открие такава тема от вас модераторите, Сър Грей
THE LABARUM
Comment
-
Значи искам да попитам защо в подфорума "Военно изкуство" не се поевяват старите теми все ми изписва че през последния 1 ден не е писано, а в други под форуми, ако не е писано пак излизат старите теми. И другото ми питане т.е. по скоро молба защо отново да не се отвори старата тема "майтапи" мисля че тя беше доста актуална тема.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Пуснах две съобщения във раздела История на България, но те не се отбелязаха, а ми излиза, че ме пренасочва системата някъде, ама къде не ми казва. Понеже отсъствах доста време от форума, да не би да не ме разпознава. Инак при влизане ме знае, че съм Танкиста от Харков и не ми иска парола. Какъв е проблемът???От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!
Comment
Comment