Жени под пагон
Collapse
X
-
Тази табелка на палатката малко обидно звучи. Все едно става въпрос за животни. Вместо "мъже", "жени", са написали "самци" и "самки". В момента се къпят "самките", или "женските". Може такава да е военната терминология, но на мен ми звучи малко странно. Ако бяха добавили "soldiers" към "male" и "female" по-щеше да се ядва, ама пак щеше да е смотано.This is my signature. There are many like it but this one is mine.Comment
-
Миии мотивираш се и се набираш по кариерата за да караш самолетовоз за 10 милиарда
Comment
-
Чудо големо дето жената карала Дух. Ако съм и мъж по-скоро ще се притеснявам да не ми я затрият зенитчиците или изтребителите някъде, не щото била шофьор на бомбардировач. Ама пък за момент си представих как отивам да взема децата от детска градина, щото мама е отишла да бомбардира някоя държава на другия край на света
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.Comment
-
Наказаха жени от израелската армия заради мръснишки снимки

Няколко жени, служещи в армията на Израел, получиха тежки дисциплинарни наказания за публикуването на свои полуголи снимки. Те имали неблагоразумието да ги качат в профилите си във Фейсбук, съобщава „Дейли Мейл”.Официалното съобщение на въоръжените сили на Израел подчертава, че поведението на жените е било преценено като недостойно за израелската армия. Не се уточнява какви наказания са били наложени на провинените военнослужещи, но във военната база където те служели, са проведени серия от образователни лекции за предотвратяване на подобни инциденти.
През последните години израелската армия се налага на няколко пъти да санкционира публикациите на фотографии на военнослужещи в компрометиращи пози.
http://www.blitz.bg/news/article/203294"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)Comment
-
Вземаш ги от градината и им разправяш " и да слушаш тати че виждаш ли мама какво прави с непослушните" след което прилагаш снимков материал за онагледяване.Comment
-

Даже фалаша служат. А жените на религиозните също ли скатават службата?Comment
-
Кам ги фотографиите на по-горния пост на Кухулин?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.Comment
-
десен бутон>пропъртис>копираш адреса на снимката, слагаш в нов прозорец...не е особенно впечатляващо...за да докара такъв цвят ан лицето или е някъде високо или се е мазотила на тъмноComment
имате ли информация?

Comment